Paellapannen

In een paellapan kunt u niet alleen paella maken, maar u kunt er ook uw paella in opdienen. Een paellapan is verkrijgbaar in diverse maten, met een capaciteit van één tot wel 200 porties! 

Producten 1-16 van 52

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 52

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Paellapannen

Een paellapan kopen?
Het Spaanse gerecht paella wordt traditioneel gemaakt in een soort brede koekenpan met twee grepen, boven een houtvuur. Tegenwoordig wordt vaak paella bereid op een grote gasbrander waardoor de vlammen goed verdeeld zijn over de hele bodem van de pan. De grote oppervlakte zorgt voor een gelijkmatige garing van de paella en zorgt dat de bouillon kan verdampen. De oorspronkelijke wijze van eten is door de pan in het geheel op tafel te zetten en rechtstreeks uit te pan te eten. De keuze voor het soort pan is afhankelijk van de warmtebron en over de bereidingstijd die u heeft. Voor een optimale warmtegeleiding kunt u een koperen pan kopen, als u juist op een laag vuur, langdurig wilt koken dan is een gietijzeren of stalen pan aan te raden.
Paellapannen bij kookwinkel Oldenhof
De meest eenvoudige paellapannen zijn de stalen, geëmailleerde of kale pannen van Vaello. Hoewel deze pannen zijn gemaakt van betrekkelijk dun plaatmateriaal volstaan ze goed als paellapan, omdat de warmtebron steevast laag staat. Het merk Campfire heeft in collectie stalen pannen met een antikleeflaag, zodat de paella niet blijft plakken in de pan. De stalen paellapannen van De Buyer zijn van dikker materiaal en dus beter geschikt voor krachtiger warmtebronnen. De paellapannen van Inoxibar hebben een dikke bodem, waardoor ze beter zijn toegerust op de kracht van een hedendaags fornuis, dat vaak efficiënter verhit. In het assortiment van kookwinkel Oldenhof bevindt zich een grote hoeveelheid paellapannen van het merk Mauviel. Dit merk produceert dergelijke pannen met zowel roestvrijstalen als koperen buitenzijde. Het Amerikaanse gietijzermerk Lodge produceert ook niet-geëmailleerde gietijzeren paellapannen die, doordat ze de warmte goed vasthouden, geschikt zijn voor langdurige garing. Kijk voor ons assortiment paellapannen op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.