Rookpannen

Met een rookpan geeft u een rokerige smaak aan producten. Rookpannen zijn geschikt voor gebruik op het fornuis en op de barbecue. 

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €20,- in Nederland, België en Duitsland
    • Voor 23:00 besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking

15 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ontworpen voor de eeuwigheid

Inspiratieproducten

23-04-2018,

Echt goede ontwerpen blijken tijdloos te zijn. Voor de liefhebber van functioneel ontwerp hebben we onze echte must-haves op een rijtje gezet.
Lees verder

Het scherpst van de snede

Inspiratieproducten

13-04-2018,

Een van de grootste plezieren in de keuken is het snijden met een goed mes. Slijp uw (Japanse) messen daarom met een wetsteen.
Lees verder

Rookpannen

Een rookpan kopen
Met behulp van een rookpan kunt u uw voedsel garen en tegelijk een rooksmaak geven. Voor op verschillende warmtebronnen zijn verschillende rookpannen te verkrijgen. Door onder in de pan fijngesnipperd hout te doen en het te roken product op het rekje te leggen bereidt u het roken voor. Vervolgens verhit u de rookpan, waardoor de houtsnippers beginnen te roken. Op dat moment doet u het deksel dicht en rookt het product voor de voorgeschreven tijd. Om de smaak van de rook aan te passen aan het product dat u wilt roken kunt u verschillende soorten rookmot kopen, elk met een eigen aroma.
Rookpannen bij kookwinkel Oldenhof
Wanneer u warm wilt roken bent u bij kookwinkel Oldenhof aan het juiste adres. Van de merken DOK en Camerons zijn er verschillende maten rookovens. Deze pannen zijn rechthoekig met een nauwsluitend deksel en zijn voorzien van een rekje en een rookverdeler. U gebruikt deze pannen op een fornuis. De pannen van Demeyere, Nordic Ware en Netherton Foundry zijn rond, waardoor ze gemakkelijker op uw fornuis of in uw barbecue passen. Let bij aanschaf op of deze pan voor uw specifieke warmtebron geschikt is. Bastard, Charcoal Companion en Point Virgule maken rookbakjes voor gebruik in de barbecue. Kijk voor ons volledige assortiment op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.