Alle Silampos pannen

Filteren
Er voldoen geen artikelen aan uw selectiecritiria.
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Alle Silampos pannen

Silampos pannen kopen?
De Portugese Silampos pannen worden gemaakt sinds 1951. Ze verwierven bekendheid met hun in 1961 ontwikkelde snelkookpan, welke nog steeds in hun assortiment aanwezig is. Silampos is expert op het gebied van roestvrijstalen pannen, wat te zien is in de verschillende technologische ontwikkelingen die zij op hun pannen toepassen. De pannen zijn te gebruiken op iedere warmtebron, inclusief inductie. Op de snelkookpannen van Silampos krijgt u 10 jaar garantie.
Silampos pannen bij Oldenhof
Uw Silampos pannen kopen bij Oldenhof heeft verschillende voordelen. Zo kunt u in één van onze winkels in Hilversum, Amersfoort en Zwolle gebruik maken van de uitgebreide kennis van onze pannenspecialisten. Zij kunnen u helpen met het uitkiezen van de juiste Silampos pan. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om online te bestellen. Als u voor 22:00 besteld en het product is op voorraad, dan heeft u de pan de volgende dag in huis. Toch nog vragen voor u besteld? Schroom dan niet om contact opnemen met onze klantenservice.