Soeppannen

Soep maken voor uzelf, het gezin of zelfs voor de hele familie? Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een groot assortiment aan soeppannen van 5 liter tot en met maar liefst 36 liter.

Producten 1-16 van 37

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 37

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Soeppannen

Een soeppan kopen?
Wanneer u soep wilt maken is het handig om daarvoor een grote pan te gebruiken. Een goede soeppan heeft een dikke bodem die de warmte gelijkmatig over de bodem verdeelt, en is redelijk hoog zodat er veel ingrediënten in passen. Omdat de soep vaak langere tijd op het vuur staat te trekken is het van belang dat de pan een goed deksel heeft waardoor zo min mogelijk soep tijdens het trekken verdampt. Bij het uitzoeken van een soeppan kunt u letten op grootte, de constructie, maar ook zeker op de vormgeving van de pan. Vrijwel alle pannenmerken hebben ten minste een soeppan in de collectie, vaak zelfs meerdere, zodat de soeppan aansluit bij uw kookpannencollectie.
De soeppannen bij kookwinkel Oldenhof
De uitgebreide collectie pannen van kookwinkel Oldenhof telt ook een groot aantal kookpannen. Al onze gangbare merken hebben een of meerdere grote pannen. Of u nu kiest voor een eenvoudige GSW of Inoxibar pan, met een glazen of stalen deksel of bijvoorbeeld een pan van BK die bij uw pannenset aansluit, u kunt er gemakkelijk grote hoeveelheden soep in koken. Fissler, Spring en Demeyere hebben alle drie soeppannen in hun assortiment die aansluiten bij de pannenlijnen die zij als pannenset voeren, waardoor u één geheel houdt. De pannen van Spring zijn opgebouwd uit meerdere lagen, hierdoor geleidt de zijwand ook warmte. Fissler en Demeyere hebben zich bij de soeppannen vooral op de bodem gericht, die alle warmte optimaal verdeelt over de gehele bodem. Het Franse Mauviel heeft zowel in de moderne, stalen pannenreeks soeppannen, als in de meer klassieke, koperen pannensets. Deze absolute top op pannengebied biedt een onovertroffen warmtegeleiding en geeft een schitterende uitstraling aan uw keuken. Mocht u juist een juweeltje in de keuken zoeken maar vooral van hedendaags ontwerp houden, kies dan een soeppan van Alessi of een pan uit de Demeyere-reeks ontworpen door John Pawson. Ons complete assortiment vindt u op www.kookwinkel.nl of kom voor meer informatie langs in een van onze winkels.