Spring pannen

Producten 1-16 van 24

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren

Producten 1-16 van 24

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nazomeren met Big Mamma!

Inspiratieproducten

29-08-2017, Door: Maarten

480 pagina's vol smaakvolle, Italiaanse gerechten.
Lees verder

Tijd, de (h)oogste tijd

Inspiratieproducten

22-08-2017, Door: Maarten

Het is oogsttijd! Start nu met wecken, drogen, inmaken en fermenteren.
Lees verder

Spring pannen

Spring pannen kopen?
Het Zwitserse pannenmerk Spring produceert pannen van hoogwaardige kwaliteit voor verschillende doeleinden. De Spring pannen zijn geschikt voor zowel de professionele kok als de hobbykok. Spring pannen zijn voorzien van een bodem met aluminium voor een optimale warmtegeleiding en warmteverdeling. De Spring pannen zijn geschikt voor gebruik op elke warmtebron, zoals gas, elektrisch, inductie en in de oven. Dé ideale pannen dus voor dagelijks koken. Uw Spring pannen koopt u bij kookwinkel Oldenhof!
Spring pannen bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een grote collectie Spring pannen, met onder andere de keuze uit de series als Cristal Starter, Complete Starter, Finesse en Brigade. De Spring collectie bij kookwinkel Oldenhof bestaat uit koekenpannen, sauspannen, soeppannen, sauspannen, een wok, een stoominzet en diverse pannensets. Bent u op zoek naar een goede basis voor het bereiden van uw dagelijkse gerechten? De Spring Complete Starter pannenset is hiervoor uiterst geschikt. De Spring pannen bestelt u eenvoudig online op www.kookwinkel.nl of koopt u in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

De grootste kookwinkel van Nederland

Alles voor uw keuken
Sinds 1821 is familiebedrijf Oldenhof actief in de wereld van koken. Hoewel de smederij in Zwolle in de 19e eeuw voornamelijk nog gespecialiseerd was in grote gietijzeren fornuizen, is Oldenhof inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardige winkel met kwalitatief goed en exclusief kookgereedschap.
Naast de eerste kookwinkel in Zwolle was er eind 20ste eeuw behoefte aan uitbreiding. Zo werden er nieuwe kookwinkels geopend in Amersfoort, Hilversum en Zwolle. Naast de Oldenhof kookwinkels werden er dochterondernemingen gestart in onder andere Den Haag, Maastricht, Antwerpen, Brussel en Keulen.
Kookwinkel Oldenhof te Hilversum biedt u de gelegenheid uw kennis over koken nog verder uit te breiden. Op de tweede verdieping van de winkel vindt u de Oldenhof kookschool waar u uw kennis naar een nog hoger niveau tilt. Tijdens een van de kookworkshops, onder begeleiding van kookschool chef Dennis scherpt u uw vaardigheden in de keuken aan met de mooiste en nieuwste apparatuur.
Van kookwinkel tot kookboekenuitgeverij
Bij kookwinkel Oldenhof kunt u terecht voor allerhande keukengereedschappen. Groothandel O-K-Import, onderdeel van kookwinkel Oldenhof, importeert keukengereedschappen en apparatuur van exclusieve merken zoals onder andere Ankarsrum Assistant, Epicurean, Mauviel, Nordic Ware, Silikomart en Tojiro.
Het assortiment is door de jaren heen aan de hand van trends op kookgebied in binnen- en buitenland steeds verder aangevuld. Bij Oldenhof vindt u keukengereedschappen voor alle taken in de keuken, maar ook voor pannen, messen, espressomachines en serviezen kunt u terecht bij Oldenhof. Naast de fysieke kookwinkels is het gehele assortiment sinds 2005 ook online te bestellen via onze webshop www.kookwinkel.nl.
Naast diverse kookwinkels en een kookschool, kon een eigen uitgeverij niet uitblijven. Zo werd in 2002 uitgeverij Good Cook dan ook een feit. Goede en originele kookboeken die door prachtige fotografie en vormgeving een lust zijn voor het oog; dat is waar Good Cook voor staat.