Staub pannen

Producten 1-16 van 51

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren

Producten 1-16 van 51

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Spuitwater in een handomdraai!

Inspiratieproducten

03-04-2017, Door: Maarten

Wordt wegwijs in de verschillende lijnen van Tojiro
Lees verder

Hawaïaanse poké

Inspiratieproducten

20-01-2017, Door: Annemijn

Poké bowls zijn helemaal on trend en hier vindt u het recept van één van onze favorieten!
Lees verder

Staub pannen

Staub pannen kopen?
Het Franse Staub maakt sinds 1971 keukenartikelen van geëmailleerd gietijzer. Deze duurzame gekleurde laag zorgt voor de kenmerkende Staub uitstraling. De bekende braadpannen van Staub zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, zoals kersrood, mosterdgeel, grijs en zwart. De gietijzeren braadpannen van Staub zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven. De braadpannen van Staub zijn voorzien van een naadloos sluitende deksel, voorzien van picots. Dit zorgt ervoor dat condens terug valt op de bereiding. Hierdoor blijven de etenswaren mals, zacht en sappig.
Staub pannen bij Kookwinkel Oldenhof
Bij Kookwinkel Oldenhof vindt u een groot assortiment Staub pannen. Naast de bekende braad- en stoofpannen van Staub vindt u bij kookwinkel Oldenhof onder andere een grillpan, crêpepan en braadslede van het merk. De braad- en stoofpannen zijn te verkrijgen in diverse kleuren en maten. De Staub braadpan van 24 cm is geschikt wanneer u kookt voor een gezin van 4 tot 6 personen. Kookt u regelmatig voor een groter gezelschap? Dan adviseren wij u de Staub braadpan met een diameter van 30 tot 34 cm. Bestel de pannen van Staub eenvoudig online of laat u adviseren in één van onze kookwinkels.

De grootste kookwinkel van Nederland

Alles voor uw keuken
Sinds 1821 is familiebedrijf Oldenhof actief in de wereld van koken. Hoewel de smederij in Zwolle in de 19e eeuw voornamelijk nog gespecialiseerd was in grote gietijzeren fornuizen, is Oldenhof inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardige winkel met kwalitatief goed en exclusief kookgereedschap.
Naast de eerste kookwinkel in Zwolle was er eind 20ste eeuw behoefte aan uitbreiding. Zo werden er nieuwe kookwinkels geopend in Amersfoort, Hilversum en Zwolle. Naast de Oldenhof kookwinkels werden er dochterondernemingen gestart in onder andere Den Haag, Maastricht, Antwerpen, Brussel en Keulen.
Kookwinkel Oldenhof te Hilversum biedt u de gelegenheid uw kennis over koken nog verder uit te breiden. Op de tweede verdieping van de winkel vindt u de Oldenhof kookschool waar u uw kennis naar een nog hoger niveau tilt. Tijdens een van de kookworkshops, onder begeleiding van kookschool chef Dennis scherpt u uw vaardigheden in de keuken aan met de mooiste en nieuwste apparatuur.
Van kookwinkel tot kookboekenuitgeverij
Bij kookwinkel Oldenhof kunt u terecht voor allerhande keukengereedschappen. Groothandel O-K-Import, onderdeel van kookwinkel Oldenhof, importeert keukengereedschappen en apparatuur van exclusieve merken zoals onder andere Ankarsrum Assistant, Epicurean, Mauviel, Nordic Ware, Silikomart en Tojiro.
Het assortiment is door de jaren heen aan de hand van trends op kookgebied in binnen- en buitenland steeds verder aangevuld. Bij Oldenhof vindt u keukengereedschappen voor alle taken in de keuken, maar ook voor pannen, messen, espressomachines en serviezen kunt u terecht bij Oldenhof. Naast de fysieke kookwinkels is het gehele assortiment sinds 2005 ook online te bestellen via onze webshop www.kookwinkel.nl.
Naast diverse kookwinkels en een kookschool, kon een eigen uitgeverij niet uitblijven. Zo werd in 2002 uitgeverij Good Cook dan ook een feit. Goede en originele kookboeken die door prachtige fotografie en vormgeving een lust zijn voor het oog; dat is waar Good Cook voor staat.