Staub pannen

Filteren
Er voldoen geen artikelen aan uw selectiecritiria.
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Staub pannen

Staub pannen kopen?
Het Franse Staub maakt sinds 1971 keukenartikelen van geëmailleerd gietijzer. Deze duurzame gekleurde laag zorgt voor de kenmerkende Staub uitstraling. De bekende braadpannen van Staub zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, zoals kersrood, mosterdgeel, grijs en zwart. De gietijzeren braadpannen van Staub zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven. De braadpannen van Staub zijn voorzien van een naadloos sluitende deksel, voorzien van picots. Dit zorgt ervoor dat condens terug valt op de bereiding. Hierdoor blijven de etenswaren mals, zacht en sappig.
Staub pannen bij Kookwinkel Oldenhof
Bij Kookwinkel Oldenhof vindt u een groot assortiment Staub pannen. Naast de bekende braad- en stoofpannen van Staub vindt u bij kookwinkel Oldenhof onder andere een grillpan, crêpepan en braadslede van het merk. De braad- en stoofpannen zijn te verkrijgen in diverse kleuren en maten. De Staub braadpan van 24 cm is geschikt wanneer u kookt voor een gezin van 4 tot 6 personen. Kookt u regelmatig voor een groter gezelschap? Dan adviseren wij u de Staub braadpan met een diameter van 30 tot 34 cm. Bestel de pannen van Staub eenvoudig online of laat u adviseren in één van onze kookwinkels.