Knallende kortingen tot 40%! Actievoorwaarden

Stoompannen

Met een stoompan kunt u onder andere rijst, aardappelen, groenten, vlees en vis stomen waardoor smaak- en voedingsstoffen beter behouden blijven. 

Producten 1-16 van 35

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 35

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Stoompannen

Een stoompan kopen
Stomen is een methode van garen waarbij uw product niet in het kokende water ligt, maar er in een rekje of mandje boven hangt. Door de hitte van de opstijgende stoom wordt het product gegaard maar verliest het geen smaak aan het water. U kunt stomen door middel van een stoommandje op de pan, die worden gemaakt van bamboe, siliconen of zelfs keramisch materiaal. Daarnaast zijn er ook specifieke stoominzetten die op maat gemaakt zijn voor bepaalde modellen pan. Ook elektrische stomers bestaan, zodat u niet op een fornuis maar in een afzonderlijk apparaat in verschillende niveaus kunst stomen. Sommige pannen worden als set verkocht, met een stoominzet bovenop de pan.
Stoompannen bij kookwinkel Oldenhof
Kookwinkel Oldenhof verkoopt de bamboe stoommandjes van Tokyo Design, Ken Hom en Oldenhof. Deze mandjes bestaan uit twee afzonderlijke stoomrekjes en een gevlochten deksel, waardoor u op meerdere lagen kunt stomen. De merken Lékue en Point Virgule verkopen siliconen stoominzetten die volgens een vergelijkbaar principe werken. De meerderheid van de door ons gevoerde pannenmerken leveren ook stoominzetten voor in bestaande pannen, waaronder Fissler, Demeyere, Mauviel en Spring. Inoxibar, GSW en AMT verkopen ook stoomsets, met zowel een stoommandje als een onderpan. Magimix en Dejelin maken elektrische stoomkokers, die bestaan uit meerdere lagen, waardoor u verschillende producten boven elkaar kunt garen. Kijk voor ons volledige assortiment op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze kookwinkel.