Tajines

Deze van oorsprong Noord-Afrikaanse, aardewerken “pannen” zijn uitstekend geschikt voor het maken van stoofpotten. De tajines van Le Creuset hebben, in tegenstelling de authentieke tajines, een gietijzeren bodem.

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €20,- in Nederland, België en Duitsland
    • Voor 23:00 besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ontworpen voor de eeuwigheid

Inspiratieproducten

18-10-2018,

Echt goede ontwerpen blijken tijdloos te zijn. Voor de liefhebber van functioneel ontwerp hebben we onze echte must-haves op een rijtje gezet.
Lees verder

Het scherpst van de snede

Inspiratieproducten

23-08-2018,

Een van de grootste plezieren in de keuken is het snijden met een goed mes. Slijp uw (Japanse) messen daarom met een wetsteen.
Lees verder

Tajines

Tajine kopen?
Een tajine is een Marokkaanse pan met een hoge, conische deksel, waardoor het vocht dat tegen de deksel slaat snel afkoelt en zeer gelijkmatig terugstroomt in het gerecht. Hierdoor blijven uw bereidingen in een tajine heel lekker sappig en blijft de smaak optimaal behouden. Met een tajine bereidt u traditionele Noord-Afrikaanse, maar ook andere, stoofgerechten. Uw tajine koopt u bij kookwinkel Oldenhof.
Tajines bij kookwinkel Oldenhof
Kookwinkel Oldenhof verkoopt zowel aardewerken tajines als tajines van Le Creuset met een gietijzeren bodem. Aardewerken tajines dient u eerst een paar uur in het water te laten weken om te voorkomen dat de bodem van de tajine zal breken. De tajines van Le Creuset zijn voorzien van een gietijzeren bodem, hierdoor hoeft de bodem niet eerst te weken voordat u deze gebruikt op het fornuis. Daarnaast zijn deze tajines in tegenstelling tot de aardewerken tajines ook te gebruiken op het inductiefornuis. Advies nodig over onze tajines? Kom gerust langs in één van onze kookwinkels of neem contact op met onze klantenservice.