Tajines

Deze van oorsprong Noord-Afrikaanse, aardewerken “pannen” zijn uitstekend geschikt voor het maken van stoofpotten. De tajines van Le Creuset hebben, in tegenstelling de authentieke tajines, een gietijzeren bodem.

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Tajines

Tajine kopen?
Een tajine is een Marokkaanse pan met een hoge, conische deksel, waardoor het vocht dat tegen de deksel slaat snel afkoelt en zeer gelijkmatig terugstroomt in het gerecht. Hierdoor blijven uw bereidingen in een tajine heel lekker sappig en blijft de smaak optimaal behouden. Met een tajine bereidt u traditionele Noord-Afrikaanse, maar ook andere, stoofgerechten. Uw tajine koopt u bij kookwinkel Oldenhof.
Tajines bij kookwinkel Oldenhof
Kookwinkel Oldenhof verkoopt zowel aardewerken tajines als tajines van Le Creuset met een gietijzeren bodem. Aardewerken tajines dient u eerst een paar uur in het water te laten weken om te voorkomen dat de bodem van de tajine zal breken. De tajines van Le Creuset zijn voorzien van een gietijzeren bodem, hierdoor hoeft de bodem niet eerst te weken voordat u deze gebruikt op het fornuis. Daarnaast zijn deze tajines in tegenstelling tot de aardewerken tajines ook te gebruiken op het inductiefornuis. Advies nodig over onze tajines? Kom gerust langs in één van onze kookwinkels of neem contact op met onze klantenservice.