Alle Turk Pannen

Filteren

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €30,- in Nederland, België en Duitsland
    • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Alle Turk pannen

Turk pannen kopen?
Turk pannen worden sinds 1857 met de hand gesmeed in Meinerzhagen, Duitsland. Turk produceert zowel pannen van smeedijzer, wat hoge temperaturen kan verdragen, als pannen van plaatstaal, welke met zijn natuurlijk anti-aanbakeffect populair is in de professionele keuken. Voor optimaal gebruik moet u de Turk pannen inbranden met plantaardige olie. De pannen zijn ideaal voor het bakken van vlees, vis en groenten.
Turk pannen bij Oldenhof
Bent u op zoek naar een pan waar u een leven lang mee doet? Koop dan een Turk pan bij Oldenhof. Met het juiste onderhoudt hoeft u nooit meer een nieuwe pan te kopen. Bent u op zoek naar advies over het inbranden van uw Turk pan? Of bent u benieuwd welke pan het beste bij uw kookstijl past? Onze pannenspecialisten geven graag antwoord op de vragen die u heeft. U kunt ook contact opnemen met onze klantenservice, telefonisch of online.