Aspergepannen

Aspergepannen worden gekenmerkt door een smalle en hoge vorm. Door deze vorm is het mogelijk de asperges rechtopstaand te koken. De punt van de asperge is het meest mals, waardoor deze nauwelijks garing nodig heeft. De punt steekt boven het water uit, waardoor deze gestoomd wordt in plaats van gekookt.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Aspergepannen kopen?

Asperges koken in een aspergepan

Aspergepannen worden gekenmerkt door een smalle en hoge vorm. Door deze vorm is het mogelijk om de asperges rechtopstaand te koken. De punt van de asperge is het meest mals, waardoor deze nauwelijks garing nodig heeft. Dankzij de inzet steekt de punt van de asperge boven het water uit, waardoor deze gestoomd wordt in plaats van gekookt. Naast het koken van asperges kunt u de aspergepan goed gebruiken voor het koken van spaghetti. Het afgieten gaat bijna vanzelf dankzij de inzetmand in de aspergepan!

Ons assortiment aan aspergepannen

Op zoek naar een aspergepan? Bij kookwinkel Oldenhof bent u aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u diverse aspergepannen van merken zoals Demeyere, GSW, Inoxibar en Scanpan. De diameter van een aspergepan is standaard 16 centimeter. De hoogte van de pan varieert tussen 22 en 25 centimeter. De aspergepannen uit onze collectie zijn vervaardigd uit roestvrij staal en te verkrijgen in een matte of glanzende uitvoering. De aspergepannen worden geleverd met een inzet waarmee u de asperges na het koken eenvoudig uit de pan haalt en tegelijkertijd afgiet. Zonder de inzet kunt u een aspergepan gebruiken als kookpan. Bestel uw asperge pan eenvoudig op www.kookwinkel.nl.