Geëmailleerde braadpannen

Geëmailleerde braadpannen zijn een uitstekende keuze voor elke keukenliefhebber. Deze pannen, gemaakt van gietijzer en bedekt met een laag emaille, bieden een perfecte combinatie van duurzaamheid en veelzijdigheid.

Producten 1-16 van 203

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €30,- in Nederland, België en Duitsland
    • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking
    • Gratis verzending vanaf €30,- in Nederland, België en Duitsland
    • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking
Pagina
 
De 5 van Oldenhof: Sage keukenmachines
Het assortiment van Sage is breed en doordacht. Het liefst vullen we de hele keuken met producten van Sage, van een espressomachine tot een krachtige blender.
Lees verder
 
Verwachte kookboeken van najaar 2025
De herfst en winter komen er weer aan, de dagen worden langer, kouder en de kaarsen kunnen weer vol op branden. We vieren de wisseling van de seizoenen met wat nieuwe releases van kookboeken die deze maanden op de planning staan.

Geëmailleerde braadpannen

Wat is een geëmailleerde braadpan?
Geëmailleerde braadpannen zijn een uitstekende keuze voor elke keukenliefhebber. Deze pannen, gemaakt van gietijzer en bedekt met een laag emaille, bieden een perfecte combinatie van duurzaamheid en veelzijdigheid. Emaille is gesmolten glas wat over het gietijzer wordt gegoten, en zich verhardt aan het materiaal. Hierdoor wordt het glas een beschermlaag voor de pan. Of u nu wilt braden, sudderen of stoven, een geëmailleerde braadpan is ideaal voor het bereiden van heerlijke gerechten zoals soep en stoofschotels.

Een van de grootste voordelen van geëmailleerde braadpannen is hun uitstekende warmteverdeling. Het zware gietijzer zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte, wat resulteert in perfect gegaarde gerechten. Bovendien hebben deze pannen een natuurlijke anti-aanbaklaag, waardoor u gezonder kunt koken met minder vetstof. Geëmailleerde braadpannen zijn duurzaam en gaan lang mee, mits goed onderhouden.
Onderhoud geëmailleerde braadpan
Geëmailleerde braadpannen zijn geschikt voor vrijwel alle warmtebronnen, waaronder gas, inductie en zelfs de oven. Het is belangrijk om de pan langzaam op te warmen om breuken in het materiaal te voorkomen. Gebruik daarnaast altijd houten of siliconen keukengerei om het emaille te beschermen. Na gebruik is het aanbevolen om de pan met de hand af te wassen met warm water en een zachte borstel.

Bij kookwinkel Oldenhof vindt u geëmailleerde braadpannen van merken zoals Le Creuset en Chasseur, deze pannen zijn in verschillende diameters en kleuren beschikbaar. Vind de juiste pan voor u in één van onze winkels of bekijk het assortiment op kookwinkel.nl