Op afspraak winkelen of afhalen: lees meer

Gietijzeren braadpannen

Voor het braden en sudderen van vlees kunt u gebruik maken van een braadpan. Dit kan een ovale pan zijn, waar ook de grotere braadstukken inpassen of een ronde waar u ook gewoon soepen en stoofschotels in kan bereiden.

Filteren

Populair

Producten 1-16 van 137

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €30,- in Nederland, België en Duitsland
    • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking
    • Gratis verzending vanaf €30,- in Nederland, België en Duitsland
    • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking

Producten 1-16 van 137

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Gietijzeren braadpannen

Gietijzeren braadpan kopen?
In een gietijzeren braadpan kunt u braden, sudderen en stoven: ideaal voor de bereiding van soep en stoofgerechten als boeuf bourguignon. Kookwinkel Oldenhof biedt een breed assortiment aan gietijzeren braadpannen van diverse topmerken in vele maten, kleuren, vormen en materialen. Kiest u bijvoorbeeld voor een ronde of een ovale braadpan? In een ovale pan past eenvoudig een groot stuk vlees of kip en een ronde pan is vaak praktischer op het fornuis. Tenslotte kiest u voor de juiste maat pan. Dit kiest u door goed te bedenken voor hoeveel mensen u van plan bent te koken in de braadpan. Vervolgens hoeft u alleen nog maar te kiezen voor uw favoriete kleur. Van een goede gietijzeren braadpan heeft u een leven lang plezier.
Een gietijzeren braadpan die bij u past
Gietijzer is een zeer duurzaam materiaal, een gietijzeren braadpan koopt u dus voor het leven. Gietijzer heeft van nature goede anti-aanbakeigenschappen. Warm de braadpan altijd langzaam op alvorens u deze gaat gebruiken. Veel braadpannen van gietijzer zijn voorzien van een emaillelaag, die de braadpan extra beschermt. Hierdoor roest de pan niet en bakken ingrediënten minder makkelijk aan. Gietijzer dat niet geëmailleerd is kunt u, doordat het bestand is tegen zeer hoge temperaturen, ook gebruiken om boven open vuur te koken. Ongeëmailleerd gietijzer vergt echter wel goed onderhoud, aangezien het de eigenschap heeft om snel te roesten. U kunt roest tegengaan door de gietijzeren braadpan regelmatig te behandelen met een natuurlijke olie.