Staub braadpannen

Voor het braden en sudderen van vlees kunt u gebruik maken van een braadpan. Dit kan een ovale pan zijn, waar ook de grotere braadstukken inpassen of een ronde waar u ook gewoon soepen en stoofschotels in kan bereiden.

Filteren
Er voldoen geen artikelen aan uw selectiecritiria.
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Staub braadpannen

Staub braadpannen kopen
Braden, sudderen, stoven: de braadpannen van Staub kunnen het allemaal. Dankzij het gietijzer wordt de pan gelijkmatig warm, ook op laag vuur. De deksel van de Staub braadpan zorgt er voor dat condens tijdens het koken terug druipt op de ingrediënten in de pan. Dit zorgt er voor dat de ingrediënten niet uitdrogen. Staub braadpannen zijn zowel rond als ovaal te verkrijgen. De ovale pannen zijn ideaal voor het bereiden van grote stukken kip of vlees. Ronde pannen gebruikt u voor stoofgerechten.
Staub braadpannen bij Oldenhof
Bij Oldenhof vindt u een brede selectie aan Staub braadpannen. Afhankelijk van voor hoeveel mensen u wilt koken kiest u een maat. Wilt u een ronde of ovalen pan? Ook hierin kunt u uzelf laten leiden door wat u met de pan wilt doen. Ten slotte hoeft u alleen nog maar een beslissing te maken over de kleur van de pan. Komt u er niet uit? Onze pannen-experts in de winkel helpen u graag met het maken van een keuze.