Demeyere Braadsledes

Braadsledes worden gebruikt voor het bereiden van vlees, vis en ovenschotels. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en materialen en geschikt voor in de oven en op het fornuis. 

Filteren

1 product

Van hoog naar laag sorteren

1 product

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Demeyere Braadsledes

Demeyere braadsledes kopen?
De Demeyere braadslede is ideaal voor het braden van vlees, gevogelte of groente. Omdat de braadslede bestaat uit roestvrijstaal en aluminium kan deze op iedere warmtebron gebruikt worden. Zo kunt u uw gerecht eerst aanbraden, waarna u de braadslede in de oven plaatst. U kunt dan ook de slede deglaceren. De robuuste braadsledes van Demeyere staan garant voor jaren kookplezier.
Demeyere braadsledes bij Oldenhof
Een braadslede van Demeyere koopt u uiteraard bij Oldenhof. U kunt kiezen voor een braadslede met braadrek, zodat het product niet in het braadvocht ligt. Wilt u voor aanschaf de pan uitgebreid bekijken? Of bent u op zoek naar advies over Demeyere braadsledes? Kom dan langs in één van onze kookwinkels in Hilversum, Amersfoort of Zwolle. Onze experts beantwoorden graag al uw vragen. Online bestellen kan ook. Als het product op voorraad is en u besteld vóór 22:00 uur, dan heeft u het product de volgende dag in huis.