Op afspraak winkelen of afhalen: lees meer

Le Creuset braadsledes

Braadsledes worden gebruikt voor het bereiden van vlees, vis en ovenschotels. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en materialen en geschikt voor in de oven en op het fornuis. 

Filteren

Populair

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Le Creuset braadsledes

Le Creuset braadslede kopen?
De braadsledes van Le Creuset zijn ideaal voor het braden van vlees en andere ingrediënten. U kunt de braadsledes op iedere warmtebron gebruiken, ook inductie. Zo kunt u gemakkelijk uw gerecht aanbraden op het fornuis om deze vervolgens te laten nagaren in de oven. De braadsledes van Le Creuset zijn uitgevoerd in de kleuren die de pannen van Le Creuset kenmerken.
Le Creuset braadsledes bij Oldenhof
Natuurlijk vindt u de braadsledes van Le Creuset van gietijzer bij Oldenhof. Maar u kunt ook bij onze kookwinkel terecht voor de Les Forgées braadslede. Le Creuset biedt een garantie van 10 jaar op de anti-aanbaklaag van deze pan. Weet u nog niet precies welke braadslede het beste bij u past? Kom dan langs in één van onze kookwinkels in Hilversum, Amersfoort of Zwolle. Onze specialisten voorzien u graag van advies.