Frituurpannen

Zin in friet? Of gaat u oliebollen bakken? Gebruik een frituurpan en bereid in een handomdraai de heerlijkste gerechten.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Frituurpannen

Een frituurpan kopen
Uw eten frituren kan, naast in een elektrische friteuse, ook in een frituurpan. Een voordeel hiervan is dat u veel controle heeft over de temperatuur van het vet, zeker in combinatie met een frituurthermometer. Pannen van dit type zijn vaak gemaakt van geëmailleerd materiaal, zodat eventuele vlekkerigheid door het vet niet opvalt. Met behulp van het bijgeleverde frituurmandje zorgt u ervoor dat uw product niet op de bodem van de pan komt, waar de pan het heetst is. Houd er bij het frituren wel rekening mee dat het vocht in uw etenswaar ervoor zorgt dat de olie stevig zal gaan borrelen, en u de pan dus niet te ver met vet moet vullen.
Frituurpannen bij kookwinkel Oldenhof
Kookwinkel Oldenhof heeft verschillende types frituurpannen, naast de elektrische friteuses. Onze collectie frituurpannen biedt een scala aan opties, van traditionele tot moderne modellen met geavanceerde functies. Of u nu op zoek bent naar een compacte frituurpan voor thuisgebruik of een friteuse voor groter gebruik, bij ons bent u aan het juiste adres. Kijk voor ons volledige assortiment op www.kookwinkel.nl of kom langs in één van onze kookwinkels.