Demeyere hapjespannen

Een hapjespan wordt ook wel sauteerpan of sauteuse genoemd. Hapjespannen lijken veel op koekenpannen, maar hebben een hogere rand. Waardoor ze beter geschikt zijn voor kleine roerbakgerechten, dikke stukken vlees en pastasauzen. 

Filteren

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Demeyere Hapjespannen

Demeyere hapjespannen kopen?
De Demeyere hapjespan wordt ook wel sauteerpan of sauteuse genoemd. De pannen zijn gemaakt van roestvrij staal en aluminium, wat zorgt voor optimale warmtebegeleiding, maar ook voor prachtige pannen. De Demeyere hapjespannen zijn te verkrijgen in verschillende formaten en uitvoeringen. U kunt de pannen gebruiken voor het maken van sauzen of het bereiden van grote stukken vlees. De pannen worden meestal geleverd met deksel en anders is een passende deksel bij te bestellen.
Demeyere hapjespannen bij Oldenhof
Wilt u een hapjespan van Demeyere aanschaffen? Bij kookwinkel Oldenhof verkopen wij verschillende modellen. Zo kunt u het model kiezen dat bij u past. Weet u niet precies welk model u wilt hebben, of heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Kom dan langs bij één van de Oldenhof winkels. Onze specialisten staan voor u klaar en u kunt de pannen uiteraard in het echt bekijken en vasthouden.