Melkpannen

In een melkpan verwarmt u eenvoudig melk of sauzen. Melkpannen zijn verkrijgbaar met én zonder anti-aanbaklaag en zijn vaak voorzien van een schenktuit. 

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Melkpannen

Een melkpan kopen
Een melkpan is een van de meest specifieke pannensoorten. Hoewel het een pan is die bestemd is voor een heel specifieke bereiding, is een melkpan voor meerdere doeleinden bruikbaar. Het voordeel dat een melkpan heeft is dat in veel gevallen de pan voorzien is van een extra dikke bodem, schenktuiten en/of schenktuiten. Door de antikleeflaag is de brandt de melk niet snel aan in de pan en is de pan gemakkelijk schoon te maken. Verschillende types melkpannen hebben een afwijkende greep, waarmee gemakkelijk uit de pan te schenken is.
Melkpannen bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een ruime keuze aan melkpannen waarmee u moeiteloos melk kunt verwarmen en opschuimen. Onze collectie omvat diverse maten en materialen, zodat u de perfecte melkpan kunt vinden die aan uw behoeften voldoet. Of u nu melk wilt opwarmen voor een heerlijke cappuccino of melkschuim wilt creëren voor een perfecte latte, met onze hoogwaardige melkpannen bereikt u altijd het gewenste resultaat. Onze melkpannen zijn duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en bieden een gelijkmatige warmteverdeling. Bezoek kookwinkel Oldenhof en ontdek ons assortiment melkpannen voor een smaakvolle koffie-ervaring thuis.