Pannenrekken

Pannen hoeven niet langer verstopt te worden in uw keukenkastje. Met een plafond- of wandmodel pannenrek van bijvoorbeeld Hahn mogen uw pannen weer gezien worden.

Er voldoen geen artikelen aan uw selectiecritiria.
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Pannenrekken

Pannenrek kopen?
Pannenrekken zijn een zowel praktische als mooie aanvulling in uw keuken. Pannen kunnen veel ruimte innemen in de kast of in een lade, maar wanneer u deze ophangt kunt u er altijd gemakkelijk bij. Bovendien kunt u op deze manier uw mooie pannen als eye-catcher in de keuken tentoonstellen. Kiest u voor een pannenrek die u hangt aan het plafond of de muur? Of voor een staande variant die u gewoon op de vloer kunt zetten? Het grootste assortiment pannenrekken vindt u natuurlijk bij kookwinkel Oldenhof.
Pannenrekken bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u pannenrekken in diverse maten, materialen, kleuren en merken. Het meest bekende pannenmerk dat wij u bieden zijn de rekken van Hahn. Deze rekken hangt u aan het plafond of aan de muur en biedt plaats aan een groot aantal pannen. Naast het ophangen van pannen kunt u aan het pannenrek ook kookgereedschappen ophangen boven het aanrecht of het kookeiland. De losse bijgeleverde haken zijn vrij te verplaatsen over het rek om uw pannen en kookgereedschappen voldoende ruimte te geven. Bekijk de pannenrekken in één van onze kookwinkels of bestel online via www.kookwinkel.nl.