Alle pannensets

Een pannenset is onmisbaar in iedere keuken, het biedt de basis voor het bereiden van vele gerechten. De samenstelling van pannen is per set, merk en model verschillend. De set kan bestaan uit diverse maten kookpannen, maar bevat ook regelmatig een steelpan of koekenpan. 

Producten 1-16 van 55

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 55

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nazomeren met Big Mamma!

Inspiratieproducten

29-08-2017, Door: Maarten

480 pagina's vol smaakvolle, Italiaanse gerechten.
Lees verder

Tijd, de (h)oogste tijd

Inspiratieproducten

22-08-2017, Door: Maarten

Het is oogsttijd! Start nu met wecken, drogen, inmaken en fermenteren.
Lees verder

Pannensets

Pannenset kopen?
Een pannenset is onmisbaar in iedere keuken, het biedt de basis voor het bereiden van vele gerechten. De samenstelling van pannen is per set, merk en model verschillend. De set kan bestaan uit diverse maten kookpannen, maar bevat ook regelmatig een steelpan of koekenpan. Het aantal pannen varieert van 3 tot zo’n 8 pannen per set, waarbij 4- en 5-delige sets de meest voorkomende zijn. Kookwinkel Oldenhof biedt een ruim assortiment aan pannensets van vele topmerken in diverse prijsklassen. De pannen in een pannenset worden gefabriceerd met verschillende constructies. De meest voorkomende constructie van een kookpan is de capsulebodem, een bodem bestaande uit één of meerdere lagen voor een uitstekende warmtegeleiding door de bodem van de pan. Bij sommige pannen worden deze lagen ook doorgetrokken naar de wanden voor de pan om de warmtegeleiding door de gehele pan te kunnen garanderen. Tenslotte kunt u naar eigen voorkeur kiezen voor pannen met grepen die koel blijven tijdens het koken of glazen deksels waardoor u het kookproces goed kunt volgen.
De pannenset die bij u past
Het vinden van een geschikte pannenset begint met de vraag wat u denkt nodig te hebben. Hoeveel pannen zou u graag willen hebben en wat voor pannen zou u graag in die set hebben? De meeste sets bestaan uit diverse maten kookpannen. Wanneer u daarnaast ook een soeppan of sauspan wenst, zijn er ook sets die dit bieden. Daarnaast is het formaat van de pannen ook belangrijk voor het vinden van de juiste pannenset voor u. Alle pannen zijn geschikt voor koken op gas en keramische of elektrische kookplaten. Wanneer u op inductie kookt of pannen wenst die ovenbestendig zijn, wordt uw keuze iets beperkter maar ook daar kan kookwinkel Oldenhof u bij helpen.

De grootste kookwinkel van Nederland

Alles voor uw keuken
Sinds 1821 is familiebedrijf Oldenhof actief in de wereld van koken. Hoewel de smederij in Zwolle in de 19e eeuw voornamelijk nog gespecialiseerd was in grote gietijzeren fornuizen, is Oldenhof inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardige winkel met kwalitatief goed en exclusief kookgereedschap.
Naast de eerste kookwinkel in Zwolle was er eind 20ste eeuw behoefte aan uitbreiding. Zo werden er nieuwe kookwinkels geopend in Amersfoort, Hilversum en Zwolle. Naast de Oldenhof kookwinkels werden er dochterondernemingen gestart in onder andere Den Haag, Maastricht, Antwerpen, Brussel en Keulen.
Kookwinkel Oldenhof te Hilversum biedt u de gelegenheid uw kennis over koken nog verder uit te breiden. Op de tweede verdieping van de winkel vindt u de Oldenhof kookschool waar u uw kennis naar een nog hoger niveau tilt. Tijdens een van de kookworkshops, onder begeleiding van kookschool chef Dennis scherpt u uw vaardigheden in de keuken aan met de mooiste en nieuwste apparatuur.
Van kookwinkel tot kookboekenuitgeverij
Bij kookwinkel Oldenhof kunt u terecht voor allerhande keukengereedschappen. Groothandel O-K-Import, onderdeel van kookwinkel Oldenhof, importeert keukengereedschappen en apparatuur van exclusieve merken zoals onder andere Ankarsrum Assistant, Epicurean, Mauviel, Nordic Ware, Silikomart en Tojiro.
Het assortiment is door de jaren heen aan de hand van trends op kookgebied in binnen- en buitenland steeds verder aangevuld. Bij Oldenhof vindt u keukengereedschappen voor alle taken in de keuken, maar ook voor pannen, messen, espressomachines en serviezen kunt u terecht bij Oldenhof. Naast de fysieke kookwinkels is het gehele assortiment sinds 2005 ook online te bestellen via onze webshop www.kookwinkel.nl.
Naast diverse kookwinkels en een kookschool, kon een eigen uitgeverij niet uitblijven. Zo werd in 2002 uitgeverij Good Cook dan ook een feit. Goede en originele kookboeken die door prachtige fotografie en vormgeving een lust zijn voor het oog; dat is waar Good Cook voor staat.