Professionele koekenpannen

De professionele bakpannen bij kookwinkel Oldenhof zijn niet voorzien van een anti-aanbaklaag. De koekenpannen zijn geschikt voor diverse warmtebronnen en de oven.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Over op inductie?

Inspiratieproducten

09-11-2018,

Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder

Welke Crock-Pot past bij u?

Inspiratieproducten

30-11-2018,

Om u op weg te helpen bij het kiezen van de juiste Crock-Pot hebben wij de verschillende types voor u toegelicht.
Lees verder

Professionele koekenpannen

Professionele koekenpannen kopen?
Professionele koekenpannen zijn onmisbaar in de keuken van iedere chef-kok en restaurant. In ons assortiment vindt u professionele koekenpannen van diverse merken en in verschillende materialen en maten. De professionele koekenpannen van Inoxibar lenen zich uitstekend voor het bakken van vlees, vis, groenten en eieren. Maar ook voor het bereiden van Spaanse paella vindt u in ons assortiment professionele pannen van De Buyer. De pannen van De Buyer zijn vervaardigd van plaatstaal. Dit materiaal geleidt de warmte optimaal en is in staat hoge temperaturen te verdragen. Niet voor niets zijn de pannen zeer geliefd in de professionele keuken!
Professionele koekenpannen bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een ruim aanbod professionele koekenpannen. In ons assortiment bieden wij professionele pannen aan van bekende merken als Demeyere, De Buyer en Inoxibar. De professionele koekenpannen van Inoxibar zijn vervaardigd uit roestvrij staal en voorzien van een ingekapselde bodem van aluminium. Dit zorgt voor een goede en gelijkmatige warmtegeleiding en maakt de pannen geschikt voor alle hittebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven. Bestel uw professionele koekenpannen eenvoudig op www.kookwinkel.nl of kom langs in één van onze kookwinkels!