Koekenpannen

Een goede koekenpan mag niet ontbreken in de keuken. Zo zijn er pannen met een anti-aanbaklaag om aanbakken te voorkomen of plaatstalen en roestvrijstalen pannen die geschikt zijn voor bijvoorbeeld het bakken op hogere temperaturen.

Producten 1-16 van 341

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €30,- in Nederland, België en Duitsland
    • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking
    • Gratis verzending vanaf €30,- in Nederland, België en Duitsland
    • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking
Pagina
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Koekenpannen

Koekenpan kopen?
Een goede koekenpan is onmisbaar in iedere keuken. Een koekenpan lijkt veel op een hapjespan, maar heeft een lagere, vaak bolle, rand. Hierdoor is deze beter geschikt voor het bakken van kleine vlees- en groentegerechten, zoals bijvoorbeeld het bakken van aardappeltjes of hamburgers. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een ruim assortiment koekenpannen in diverse maten en van diverse materialen.
De koekenpan die bij u past
Het vinden van een geschikte koekenpan begint met de vraag wat u denkt nodig te hebben. Het materiaal van de pan is van groot belang. Koper en aluminium geleiden zeer goed waardoor ze zeer snel opwarmen en warmte perfect door de gehele pan verspreiden. Roestvrij staal en gietijzer houden warmte lang vast, maar hebben iets langer nodig om op te warmen. Pannen van roestvrij staal en gietijzer zijn magnetisch en daardoor geschikt voor gebruik op inductie. Koekenpannen koopt u bij kookwinkel Oldenhof met of zonder anti-aanbaklaag. Dit is afhankelijk van uw voorkeur. In een pan zonder anti-aanbaklaag kunt u op hogere temperaturen bakken, waardoor er een knapperigere korst zal ontstaan. Bovendien zijn deze pannen vaak ovenbestendig en minder gevoelig voor slijtage. Het bakken in een pan zonder anti-aanbaklaag vergt wat oefening met temperatuurbeheersing. In een koekenpan met anti-aanbaklaag kunt u snel en eenvoudig bakken zonder dat ingrediënten aanbakken. In welke koekenpan bereidt u binnenkort uw gerechten?