15% EXTRA KORTING op alle elektrische producten! Actievoorwaarden

Professionele kookpannen

Koken op professioneel niveau doet u met de professionele kookpannen van onder andere Inoxibar. De pannen zijn van roestvrij staal en staan garant voor een lange levensduur.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

De najaarsbrochure is uit!

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Ook dit jaar staat onze brochure weer vol nieuwe en vertrouwde merken om de sterren van de hemel te koken.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Professionele kookpannen

Professionele kookpannen kopen?
Professionele kookpannen zijn onmisbaar in de keuken van ieder restaurant. De professionele kookpannen van Inoxibar zijn dan ook een echte aanrader. De pannen lenen zich uitstekend voor het koken, blancheren en pocheren van uw etenswaren en zijn voorzien van een ingekapselde aluminium bodem. Dit zorgt voor een gelijkmatige warmtegeleiding. De professionele kookpannen van Inoxibar zijn vervaardigd uit roestvrij staal met een aluminium kern en zijn hierdoor geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven.
Professionele kookpannen bij kookwinkel Oldenhof
Voor al uw professionele kookpannen bent u bij kookwinkel Oldenhof aan het juiste adres. In ons assortiment bieden wij de professionele kookpannen aan van het merk Inoxibar. De professionele kookpannen van Inoxibar zijn te verkrijgen in diverse soorten en maten. Heeft u advies nodig over de professionele pannen in ons assortiment? Kom dan langs in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle of neem telefonisch of per e-mail contact op met onze klantenservice en bestel vervolgens eenvoudig uw professionele pannen op www.kookwinkel.nl!