Le Creuset vispannen

Typerend aan de vispan is de ovale vorm, hierdoor kunt u naar wens een gehele vis in de pan bereiden. In ons assortiment vindt u vispannen met en zonder anti-aanbaklaag. 

Filteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Le Creuset vispannen

Le Creuset vispannen kopen?
Met de vispan van Le Creuset bakt u gemakkelijk hele vissen. De pan is van gietaluminium, waardoor de warmte zich gelijkmatig spreidt. Op deze manier zal uw vis goed garen. De pannen uit de Les Forgées lijn zijn voorzien van een PFOA-vrije-anti-aanbaklaag. De pannen zijn geschikt voor elke warmtebron, ook inductie en oven. U kunt de Le Creuset vispan schoonmaken in de vaatwasser, maar voor een langere levensduur wordt handwas met warm water en afwasmiddel aangeraden.
Le Creuset vispannen bij Oldenhof
Voor de vispannen van Le Creuset bent u bij Oldenhof aan het juiste adres. U kunt uw Le Creuset vispan online kopen, of in één van onze fysieke winkels in Hilversum, Amersfoort of Zwolle. Dankzij de door Le Creuset gegeven garantie van 10 jaar op de anti-aanbaklaag van de pan weet u zeker dat u jarenlang plezier heeft van uw aankoop. Heeft u advies nodig voor u uw aankoop doet? Neem dan contact op met onze klantenservice, of met één van onze medewerkers in de winkel.