Pasta di Janny

Waardering:
100% of 100
geen
'De lekkerste pasta maak je zelf', aldus Janny van der Heijden. En dus kan een kookboek van deze veelgeprezen culinaire alleskunner over dit onderwerp dan ook niet uitblijven.

Vanaf de basis tot het eindproduct; welke bloem kun je gebruiken, maak je verse pasta met water of met eieren, wat zijn de tips die Italiaanse mamma's al generaties doorgeven? Kortom, van het maken via het koken van de pasta tot en met de best bijpassende sauzen, niets blijft onbesproken. Met dit kookboek perfectioneer je je pastagerechten door het juiste gebruik van technieken, materialen en producten.

Waarom eet je bolognesesaus met spaghetti en niet met penne, hoe maak je ravioli zonder dat de vulling 'ontsnapt'? Janny van der Heijden legt je alles haarfijn uit, geeft tips voor bijzondere sauzen en vullingen bij je zelfgemaakte pasta en laat je ontdekken hoe simpel en lekker het is om zelf pasta te maken.
€ 19,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
'De lekkerste pasta maak je zelf', aldus Janny van der Heijden. En dus kan een kookboek van deze veelgeprezen culinaire alleskunner over dit onderwerp dan ook niet uitblijven.

Vanaf de basis tot het eindproduct; welke bloem kun je gebruiken, maak je verse pasta met water of met eieren, wat zijn de tips die Italiaanse mamma's al generaties doorgeven? Kortom, van het maken via het koken van de pasta tot en met de best bijpassende sauzen, niets blijft onbesproken. Met dit kookboek perfectioneer je je pastagerechten door het juiste gebruik van technieken, materialen en producten.

Waarom eet je bolognesesaus met spaghetti en niet met penne, hoe maak je ravioli zonder dat de vulling 'ontsnapt'? Janny van der Heijden legt je alles haarfijn uit, geeft tips voor bijzondere sauzen en vullingen bij je zelfgemaakte pasta en laat je ontdekken hoe simpel en lekker het is om zelf pasta te maken.

'De lekkerste pasta maak je zelf', aldus Janny van der Heijden. En dus kan een kookboek van deze veelgeprezen culinaire alleskunner over dit onderwerp dan ook niet uitblijven.

Vanaf de basis tot het eindproduct; welke bloem kun je gebruiken, maak je verse pasta met water of met eieren, wat zijn de tips die Italiaanse mamma's al generaties doorgeven? Kortom, van het maken via het koken van de pasta tot en met de best bijpassende sauzen, niets blijft onbesproken. Met dit kookboek perfectioneer je je pastagerechten door het juiste gebruik van technieken, materialen en producten.

Waarom eet je bolognesesaus met spaghetti en niet met penne, hoe maak je ravioli zonder dat de vulling 'ontsnapt'? Janny van der Heijden legt je alles haarfijn uit, geeft tips voor bijzondere sauzen en vullingen bij je zelfgemaakte pasta en laat je ontdekken hoe simpel en lekker het is om zelf pasta te maken.

Meer informatie
Aantal pagina's 192
Merk Good Cook
Artikelnummer 9789461431189
Auteur Janny van der Heijden
ISBN 9789461431189
Taal Nederlands
Thema bekende chefs en restaurants, italiaans
Uitgever Good Cook
Uitvoering hardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice