Pavlova & Meringue

geen
Om pavlova, vernoemd naar de Russische ballerina Anna Pavlova (1881 - 1931), is nog steeds veel te doen. Het recept van pavlova dook voor het eerst op nadat Anna Pavlova op tournee in Australië en Nieuw-Zeeland was geweest. Beide landen voeren tot op de dag van vandaag een heuse pavlova-oorlog over de vraag wie de eerste pavlova maakte; beide landen claimen het als hun nationale gerecht. Feit is dat pavlova ook ver, zeer ver, buiten Down Under razend populair is.

Pavlova is een waar feest om te maken en gebaseerd op meringue, room en fruit waarmee je eindeloos kunt variëren. In dit praktische kookboek leer je diverse soorten en vormen meringues maken en verrukkelijke roomvariaties bereiden. Van de meer klassieke pavlova's maak je uitstapjes naar spectaculaire en feestelijke pavlova's met meerdere meringuelagen gevuld met lemon curd of met tiramisu en banaan. Van schitterende mini-pavlova's tot en met pavlova met granaatappel, vijgen en pistache of pavlova met passiefruit, yoghurt en sesamzaad.
€ 8,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Om pavlova, vernoemd naar de Russische ballerina Anna Pavlova (1881 - 1931), is nog steeds veel te doen. Het recept van pavlova dook voor het eerst op nadat Anna Pavlova op tournee in Australië en Nieuw-Zeeland was geweest. Beide landen voeren tot op de dag van vandaag een heuse pavlova-oorlog over de vraag wie de eerste pavlova maakte; beide landen claimen het als hun nationale gerecht. Feit is dat pavlova ook ver, zeer ver, buiten Down Under razend populair is.

Pavlova is een waar feest om te maken en gebaseerd op meringue, room en fruit waarmee je eindeloos kunt variëren. In dit praktische kookboek leer je diverse soorten en vormen meringues maken en verrukkelijke roomvariaties bereiden. Van de meer klassieke pavlova's maak je uitstapjes naar spectaculaire en feestelijke pavlova's met meerdere meringuelagen gevuld met lemon curd of met tiramisu en banaan. Van schitterende mini-pavlova's tot en met pavlova met granaatappel, vijgen en pistache of pavlova met passiefruit, yoghurt en sesamzaad.

Om pavlova, vernoemd naar de Russische ballerina Anna Pavlova (1881 - 1931), is nog steeds veel te doen. Het recept van pavlova dook voor het eerst op nadat Anna Pavlova op tournee in Australië en Nieuw-Zeeland was geweest. Beide landen voeren tot op de dag van vandaag een heuse pavlova-oorlog over de vraag wie de eerste pavlova maakte; beide landen claimen het als hun nationale gerecht. Feit is dat pavlova ook ver, zeer ver, buiten Down Under razend populair is.

Pavlova is een waar feest om te maken en gebaseerd op meringue, room en fruit waarmee je eindeloos kunt variëren. In dit praktische kookboek leer je diverse soorten en vormen meringues maken en verrukkelijke roomvariaties bereiden. Van de meer klassieke pavlova's maak je uitstapjes naar spectaculaire en feestelijke pavlova's met meerdere meringuelagen gevuld met lemon curd of met tiramisu en banaan. Van schitterende mini-pavlova's tot en met pavlova met granaatappel, vijgen en pistache of pavlova met passiefruit, yoghurt en sesamzaad.

Meer informatie
Aantal pagina's72
MerkKookboek
Artikelnummer9789461431271
AuteurLene Knudsen
ISBN9789461431271
TaalNederlands
Themabakken, desserts
UitgeverGood Cook
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice