Peulvruchten : meer dan 160 eigentijdse en inspirerende recepten

geen
Meer dan 160 eigentijdse en inspirerende recepten met onder andere bonen, peulen, linzen en kikkererwten

Het eten van peulvruchten heeft altijd een suffig imago gehad. Nu het eten van vlees een steeds minder voor de hand liggende keuze lijkt te zijn, kiezen steeds meer mensen voor peulvruchten. Een slimme keuze, aangezien peulvruchten breed verkrijgbaar en niet duur zijn. Bovendien zijn hun mogelijkheden tot verwerking in een spannend en smakelijk gerecht eindeloos. Doordat peulvruchten een rijke bron van eiwitten zijn, zijn het daarnaast ook vleesvervangers bij uitstek.

Peulvruchten van Jenny Chandler biedt een volledig overzicht van alle soorten peulvruchten en bonen. De culinaire mogelijkheden van linzen, kikkererwten, taugé en andere kiemgroenten worden uitvoerig besproken. Waar koop je ze? Hoe bereid je ze? Hoe kun je ze het best bewaren? En het belangrijkste: hoe verwerk je ze in een gerecht?
Normale prijs € 29,95 Speciale prijs € 14,99
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Meer dan 160 eigentijdse en inspirerende recepten met onder andere bonen, peulen, linzen en kikkererwten

Het eten van peulvruchten heeft altijd een suffig imago gehad. Nu het eten van vlees een steeds minder voor de hand liggende keuze lijkt te zijn, kiezen steeds meer mensen voor peulvruchten. Een slimme keuze, aangezien peulvruchten breed verkrijgbaar en niet duur zijn. Bovendien zijn hun mogelijkheden tot verwerking in een spannend en smakelijk gerecht eindeloos. Doordat peulvruchten een rijke bron van eiwitten zijn, zijn het daarnaast ook vleesvervangers bij uitstek.

Peulvruchten van Jenny Chandler biedt een volledig overzicht van alle soorten peulvruchten en bonen. De culinaire mogelijkheden van linzen, kikkererwten, taugé en andere kiemgroenten worden uitvoerig besproken. Waar koop je ze? Hoe bereid je ze? Hoe kun je ze het best bewaren? En het belangrijkste: hoe verwerk je ze in een gerecht?

Meer dan 160 eigentijdse en inspirerende recepten met onder andere bonen, peulen, linzen en kikkererwten

Het eten van peulvruchten heeft altijd een suffig imago gehad. Nu het eten van vlees een steeds minder voor de hand liggende keuze lijkt te zijn, kiezen steeds meer mensen voor peulvruchten. Een slimme keuze, aangezien peulvruchten breed verkrijgbaar en niet duur zijn. Bovendien zijn hun mogelijkheden tot verwerking in een spannend en smakelijk gerecht eindeloos. Doordat peulvruchten een rijke bron van eiwitten zijn, zijn het daarnaast ook vleesvervangers bij uitstek.

Peulvruchten van Jenny Chandler biedt een volledig overzicht van alle soorten peulvruchten en bonen. De culinaire mogelijkheden van linzen, kikkererwten, taugé en andere kiemgroenten worden uitvoerig besproken. Waar koop je ze? Hoe bereid je ze? Hoe kun je ze het best bewaren? En het belangrijkste: hoe verwerk je ze in een gerecht?

Meer informatie
Aantal pagina's271
MerkKookboek
Artikelnummer9789045207438
AuteurJenny Chandler
ISBN9789045207438
TaalNederlands
Themagroenten, fruit en salade
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice