Pickled : meer dan 60 inspirerende recepten voor pickles, kimchi, azijn & meer

Pickled is een frisse en innovatieve blik op inmaken en fermenteren, met meer dan 60 creatieve recepten die elke maaltijd een extra shot smaak geven. Pickle-fan Freddie Janssen laat zien hoe eenvoudig het is om bijna alles in te maken zonder dat je daarvoor ingewikkelde gereedschappen of moeilijk verkrijgbare ingrediënten nodig hebt.

Begin met klassieke komkommer-dillepickles of met chipotle ingemaakte eieren op Mexicaanse wijze, ga dan verder met wat gedurfdere smaakcombinaties zoals met szechuanpeper ingemaakte watermeloen of de heerlijke, naar meer smakende wasabibieten. Om u te inspireren om pickles en gefermenteerde producten te gebruiken hebben Freddie en een paar van haar restaurantvrienden gerechten ontwikkeld om van te watertanden: probeer eens gefrituurde ingemaakte kippenvleugels, chipotle-varkensvleestaco's met Yucatánpickles, een lekkere sterke pickletini en de koning van alle kaastosti's: een tosti met kimchi & stilton.

Maak kennis met quickles (pickles die binnen een paar uur klaar zijn), andere soorten pickles die maanden geduld vereisen en recepten voor zelfgemaakte kimchi, zuurkool, sriracha, ketchup, chili-olie, azijn en meer. Dankzij de pickles is geen enkel gerecht nog saai!

De Nederlandse Freddie Janssen verhuisde in 2008 van Maastricht naar Londen. Ze is de oprichter van F.A.T., een pop-up café, en voorziet tientallen restaurants en winkels in Londen van ingelegde groenten en sauzen. Daarnaast heeft ze een kraam op één van de grootste culinaire hotspots inleenden op dit moment : Druid Street Market.

€ 15,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Pickled is een frisse en innovatieve blik op inmaken en fermenteren, met meer dan 60 creatieve recepten die elke maaltijd een extra shot smaak geven. Pickle-fan Freddie Janssen laat zien hoe eenvoudig het is om bijna alles in te maken zonder dat je daarvoor ingewikkelde gereedschappen of moeilijk verkrijgbare ingrediënten nodig hebt.

Begin met klassieke komkommer-dillepickles of met chipotle ingemaakte eieren op Mexicaanse wijze, ga dan verder met wat gedurfdere smaakcombinaties zoals met szechuanpeper ingemaakte watermeloen of de heerlijke, naar meer smakende wasabibieten. Om u te inspireren om pickles en gefermenteerde producten te gebruiken hebben Freddie en een paar van haar restaurantvrienden gerechten ontwikkeld om van te watertanden: probeer eens gefrituurde ingemaakte kippenvleugels, chipotle-varkensvleestaco's met Yucatánpickles, een lekkere sterke pickletini en de koning van alle kaastosti's: een tosti met kimchi & stilton.

Maak kennis met quickles (pickles die binnen een paar uur klaar zijn), andere soorten pickles die maanden geduld vereisen en recepten voor zelfgemaakte kimchi, zuurkool, sriracha, ketchup, chili-olie, azijn en meer. Dankzij de pickles is geen enkel gerecht nog saai!

De Nederlandse Freddie Janssen verhuisde in 2008 van Maastricht naar Londen. Ze is de oprichter van F.A.T., een pop-up café, en voorziet tientallen restaurants en winkels in Londen van ingelegde groenten en sauzen. Daarnaast heeft ze een kraam op één van de grootste culinaire hotspots inleenden op dit moment : Druid Street Market.

Pickled is een frisse en innovatieve blik op inmaken en fermenteren, met meer dan 60 creatieve recepten die elke maaltijd een extra shot smaak geven. Pickle-fan Freddie Janssen laat zien hoe eenvoudig het is om bijna alles in te maken zonder dat je daarvoor ingewikkelde gereedschappen of moeilijk verkrijgbare ingrediënten nodig hebt.

Begin met klassieke komkommer-dillepickles of met chipotle ingemaakte eieren op Mexicaanse wijze, ga dan verder met wat gedurfdere smaakcombinaties zoals met szechuanpeper ingemaakte watermeloen of de heerlijke, naar meer smakende wasabibieten. Om u te inspireren om pickles en gefermenteerde producten te gebruiken hebben Freddie en een paar van haar restaurantvrienden gerechten ontwikkeld om van te watertanden: probeer eens gefrituurde ingemaakte kippenvleugels, chipotle-varkensvleestaco's met Yucatánpickles, een lekkere sterke pickletini en de koning van alle kaastosti's: een tosti met kimchi & stilton.

Maak kennis met quickles (pickles die binnen een paar uur klaar zijn), andere soorten pickles die maanden geduld vereisen en recepten voor zelfgemaakte kimchi, zuurkool, sriracha, ketchup, chili-olie, azijn en meer. Dankzij de pickles is geen enkel gerecht nog saai!

De Nederlandse Freddie Janssen verhuisde in 2008 van Maastricht naar Londen. Ze is de oprichter van F.A.T., een pop-up café, en voorziet tientallen restaurants en winkels in Londen van ingelegde groenten en sauzen. Daarnaast heeft ze een kraam op één van de grootste culinaire hotspots inleenden op dit moment : Druid Street Market.

Meer informatie
Aantal pagina's144
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789048314102
EAN9789048314102
AuteurFreddie Janssen
ISBN9789048314102
TaalNederlands
Themagroenten, fruit en salade, kooktechnieken
UitgeverVeltman
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice