Plukalmanak - Eten uit de natuur

geen
De natuur kent tal van eetbare lekkernijen, die je alleen maar hoeft te plukken. Als je vertrouwd bent met de groeiplaatsen en oogsttijden, kom je zelden met lege handen thuis.

Wat is er lekkerder dan koken met wilde planten, bessen en paddenstoelen? Vul je mand met kokkels en vogelkers, cantharellen, brandnetels en zeesla.

De Plukalmanak leidt je door de eigen voorraadkamer van de natuur:
  • uitgebreide beschrijving van de soorten
  • groeiplaatsen en oogsttijd
  • indeling per seizoen
  • tips voor gebruik en heerlijke recepten
De plukalmanak is een prachtige geïllustreerde 'wildplukbijbel voor kenners en liefhebbers.

Geschreven door de chef van NOMA, het beste restaurant ter wereld!

Claus Meyer is een Deense gastronomische ondernemer met een passie voor lokale producten en natuurliefhebber first class. Meyer is de man achter Noma, nu twee keer uitgeroepen tot het beste restaurant ter wereld. Met zijn tv-programma's, het restaurant, de bakkerijen, zijn kantines, lezingen én kookboeken is hij uitgegroeid tot een zwaargewicht in de Deense eetcultuur.

Natuurgids Søren Espersen heeft al vele jaren samengewerkt met Claus Meyer en ook cursussen geleid voor Meyers Madhuis.
€ 29,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
De natuur kent tal van eetbare lekkernijen, die je alleen maar hoeft te plukken. Als je vertrouwd bent met de groeiplaatsen en oogsttijden, kom je zelden met lege handen thuis.

Wat is er lekkerder dan koken met wilde planten, bessen en paddenstoelen? Vul je mand met kokkels en vogelkers, cantharellen, brandnetels en zeesla.

De Plukalmanak leidt je door de eigen voorraadkamer van de natuur:
  • uitgebreide beschrijving van de soorten
  • groeiplaatsen en oogsttijd
  • indeling per seizoen
  • tips voor gebruik en heerlijke recepten
De plukalmanak is een prachtige geïllustreerde 'wildplukbijbel voor kenners en liefhebbers.

Geschreven door de chef van NOMA, het beste restaurant ter wereld!

Claus Meyer is een Deense gastronomische ondernemer met een passie voor lokale producten en natuurliefhebber first class. Meyer is de man achter Noma, nu twee keer uitgeroepen tot het beste restaurant ter wereld. Met zijn tv-programma's, het restaurant, de bakkerijen, zijn kantines, lezingen én kookboeken is hij uitgegroeid tot een zwaargewicht in de Deense eetcultuur.

Natuurgids Søren Espersen heeft al vele jaren samengewerkt met Claus Meyer en ook cursussen geleid voor Meyers Madhuis.

De natuur kent tal van eetbare lekkernijen, die je alleen maar hoeft te plukken. Als je vertrouwd bent met de groeiplaatsen en oogsttijden, kom je zelden met lege handen thuis.

Wat is er lekkerder dan koken met wilde planten, bessen en paddenstoelen? Vul je mand met kokkels en vogelkers, cantharellen, brandnetels en zeesla.

De Plukalmanak leidt je door de eigen voorraadkamer van de natuur:

  • uitgebreide beschrijving van de soorten
  • groeiplaatsen en oogsttijd
  • indeling per seizoen
  • tips voor gebruik en heerlijke recepten
De plukalmanak is een prachtige geïllustreerde 'wildplukbijbel voor kenners en liefhebbers.

Geschreven door de chef van NOMA, het beste restaurant ter wereld!

Claus Meyer is een Deense gastronomische ondernemer met een passie voor lokale producten en natuurliefhebber first class. Meyer is de man achter Noma, nu twee keer uitgeroepen tot het beste restaurant ter wereld. Met zijn tv-programma's, het restaurant, de bakkerijen, zijn kantines, lezingen én kookboeken is hij uitgegroeid tot een zwaargewicht in de Deense eetcultuur.

Natuurgids Søren Espersen heeft al vele jaren samengewerkt met Claus Meyer en ook cursussen geleid voor Meyers Madhuis.

Meer informatie
Aantal pagina's310
MerkKookboek
Artikelnummer9789050115490
AuteurClaus Meyer, Søren Espersen
ISBN9789050115490
TaalNederlands
Themagroenten, fruit en salade
UitgeverKNNV Uitgeverij
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice