Pomodori : mijn liefde voor tomaten en lekker eten

Waardering:
100% of 100
In Pomodori deelt Angelo Dorny zijn passie voor tomaten, want daar is het voor de jonge tuinier allemaal mee begonnen. Als twaalfjarige jongen verzamelde hij honderden tomatenvariërteiten, die hij in zijn bezit kreeg dankzij vrienden van over de hele wereld.

Waar komt deze fascinerende vrucht vandaan en hoe verwierf ze uiteindelijk een vaste plaats in onze eetcultuur? Hoe begin je aan het telen van tomaten? Van het zaaien in het voorjaar, via het uitplanten in vollegrond of kas, tot de oogst in de zomer: Angelo neemt je vol enthousiasme bij de hand. Wat wanneer je eenmaal een zelfgekweekte tomaat hebt geproefd, wil je niets anders meer.

Angelo selecteerde in dit boek vijftig oude en nieuwe variëteiten die tegelijk verrassend én lekker zijn. Dertig heerlijke gerechten, makkelijk te bereiden en bijzonder origineel, veranderen je kijk op tomaten voorgoed. Van een klassieke tomatensoep met balletjes tot tomatentaart en zelfgemaakte ketchup.

€ 24,99
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
In Pomodori deelt Angelo Dorny zijn passie voor tomaten, want daar is het voor de jonge tuinier allemaal mee begonnen. Als twaalfjarige jongen verzamelde hij honderden tomatenvariërteiten, die hij in zijn bezit kreeg dankzij vrienden van over de hele wereld.

Waar komt deze fascinerende vrucht vandaan en hoe verwierf ze uiteindelijk een vaste plaats in onze eetcultuur? Hoe begin je aan het telen van tomaten? Van het zaaien in het voorjaar, via het uitplanten in vollegrond of kas, tot de oogst in de zomer: Angelo neemt je vol enthousiasme bij de hand. Wat wanneer je eenmaal een zelfgekweekte tomaat hebt geproefd, wil je niets anders meer.

Angelo selecteerde in dit boek vijftig oude en nieuwe variëteiten die tegelijk verrassend én lekker zijn. Dertig heerlijke gerechten, makkelijk te bereiden en bijzonder origineel, veranderen je kijk op tomaten voorgoed. Van een klassieke tomatensoep met balletjes tot tomatentaart en zelfgemaakte ketchup.

In Pomodori deelt Angelo Dorny zijn passie voor tomaten, want daar is het voor de jonge tuinier allemaal mee begonnen. Als twaalfjarige jongen verzamelde hij honderden tomatenvariërteiten, die hij in zijn bezit kreeg dankzij vrienden van over de hele wereld.

Waar komt deze fascinerende vrucht vandaan en hoe verwierf ze uiteindelijk een vaste plaats in onze eetcultuur? Hoe begin je aan het telen van tomaten? Van het zaaien in het voorjaar, via het uitplanten in vollegrond of kas, tot de oogst in de zomer: Angelo neemt je vol enthousiasme bij de hand. Wat wanneer je eenmaal een zelfgekweekte tomaat hebt geproefd, wil je niets anders meer.

Angelo selecteerde in dit boek vijftig oude en nieuwe variëteiten die tegelijk verrassend én lekker zijn. Dertig heerlijke gerechten, makkelijk te bereiden en bijzonder origineel, veranderen je kijk op tomaten voorgoed. Van een klassieke tomatensoep met balletjes tot tomatentaart en zelfgemaakte ketchup.

Meer informatie
Aantal pagina's215
MerkKookboek
Artikelnummer9789050115759
EAN9789050115759
AuteurAngelo Dorny
ISBN9789050115759
TaalNederlands
Themagroenten, fruit en salade
UitgeverKNNV Uitgeverij
Uitvoeringsoftcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice