Pure Italiaanse keuken

Met Pure Italiaanse keuken kunnen nu de gerechten van Roberto's Amsterdam thuis worden gemaakt. Roberto Payer is in Nederland de ambassadeur van de Italiaanse keuken en in gesprek met Jonah Freud, kookboekenexpert, laat hij je kennismaken met de verschillende Italiaanse streken, waar de ingrediënten voor de recepten en de wijnen voor bij de gerechten vandaan komen.

In Roberto's Amsterdam wordt eerlijk en heerlijk gekookt door het team van Roberto Payer, de 'godfather' van het restaurant waar chef-kok Franz Conde de scepter zwaait. De door Conde opgeschreven recepten gaan vergezeld van wijntips en er is veel aandacht voor pure ingrediënten. Het boek bevat behalve soepen (zuppe), voorgerechten (antipasti), pasta's en risotto's (primi), hoofdgerechten met vis en vlees (secondi) en desserts (dolci) ook bijgerechten (contorni) en informatie over kazen, ijs en granita.

Elk recept is makkelijk thuis te maken en door de prachtige fotografie van Jan Bartelsman zul je geïnspireerd raken om direct aan de slag te gaan.

€ 19,99
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

Met Pure Italiaanse keuken kunnen nu de gerechten van Roberto's Amsterdam thuis worden gemaakt. Roberto Payer is in Nederland de ambassadeur van de Italiaanse keuken en in gesprek met Jonah Freud, kookboekenexpert, laat hij je kennismaken met de verschillende Italiaanse streken, waar de ingrediënten voor de recepten en de wijnen voor bij de gerechten vandaan komen.

In Roberto's Amsterdam wordt eerlijk en heerlijk gekookt door het team van Roberto Payer, de 'godfather' van het restaurant waar chef-kok Franz Conde de scepter zwaait. De door Conde opgeschreven recepten gaan vergezeld van wijntips en er is veel aandacht voor pure ingrediënten. Het boek bevat behalve soepen (zuppe), voorgerechten (antipasti), pasta's en risotto's (primi), hoofdgerechten met vis en vlees (secondi) en desserts (dolci) ook bijgerechten (contorni) en informatie over kazen, ijs en granita.

Elk recept is makkelijk thuis te maken en door de prachtige fotografie van Jan Bartelsman zul je geïnspireerd raken om direct aan de slag te gaan.

Met Pure Italiaanse keuken kunnen nu de gerechten van Roberto's Amsterdam thuis worden gemaakt. Roberto Payer is in Nederland de ambassadeur van de Italiaanse keuken en in gesprek met Jonah Freud, kookboekenexpert, laat hij je kennismaken met de verschillende Italiaanse streken, waar de ingrediënten voor de recepten en de wijnen voor bij de gerechten vandaan komen.

In Roberto's Amsterdam wordt eerlijk en heerlijk gekookt door het team van Roberto Payer, de 'godfather' van het restaurant waar chef-kok Franz Conde de scepter zwaait. De door Conde opgeschreven recepten gaan vergezeld van wijntips en er is veel aandacht voor pure ingrediënten. Het boek bevat behalve soepen (zuppe), voorgerechten (antipasti), pasta's en risotto's (primi), hoofdgerechten met vis en vlees (secondi) en desserts (dolci) ook bijgerechten (contorni) en informatie over kazen, ijs en granita.

Elk recept is makkelijk thuis te maken en door de prachtige fotografie van Jan Bartelsman zul je geïnspireerd raken om direct aan de slag te gaan.

Meer informatie
Aantal pagina's176
MerkKookboek
Artikelnummer9789089897572
EAN9789089897572
AuteurRoberto Payer
ISBN9789089897572
TaalNederlands
Themaitaliaans
UitgeverTerra Lannoo
Uitvoeringpaperback
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice