Puur! - Een nieuwe kijk op de bereiding van rauwe groenten, vlees en vis

Met dit boek keren we terug naar onze wortels van voor de 'ontdekking' van het vuur.

Hubertus Tzschirner, Thomas A. Vilgis en Daniel Esswein belichten het thema rauwe voeding op een volledig nieuwe manier; ze zorgen voor opheldering en verwerken oorspronkelijke in hedendaagse gerechten. Daarbij gaat de wetenschap vaak hand in hand met eigentijdse kookkunst. Met goed onderbouwde kennis, fantastische producten en eigentijdse gerechten ontstaat er een volledig nieuwe definitie van het begrip 'rauw'. U krijgt nuttige informatie over vitaminen, de diverse producten, bereiding en intoleranties.

Dit boek is het nieuwe standaardwerk over rauwe voeding.

€ 29,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. V.a. €50,-. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

Met dit boek keren we terug naar onze wortels van voor de 'ontdekking' van het vuur.

Hubertus Tzschirner, Thomas A. Vilgis en Daniel Esswein belichten het thema rauwe voeding op een volledig nieuwe manier; ze zorgen voor opheldering en verwerken oorspronkelijke in hedendaagse gerechten. Daarbij gaat de wetenschap vaak hand in hand met eigentijdse kookkunst. Met goed onderbouwde kennis, fantastische producten en eigentijdse gerechten ontstaat er een volledig nieuwe definitie van het begrip 'rauw'. U krijgt nuttige informatie over vitaminen, de diverse producten, bereiding en intoleranties.

Dit boek is het nieuwe standaardwerk over rauwe voeding.

Met dit boek keren we terug naar onze wortels van voor de 'ontdekking' van het vuur.

Hubertus Tzschirner, Thomas A. Vilgis en Daniel Esswein belichten het thema rauwe voeding op een volledig nieuwe manier; ze zorgen voor opheldering en verwerken oorspronkelijke in hedendaagse gerechten. Daarbij gaat de wetenschap vaak hand in hand met eigentijdse kookkunst. Met goed onderbouwde kennis, fantastische producten en eigentijdse gerechten ontstaat er een volledig nieuwe definitie van het begrip 'rauw'. U krijgt nuttige informatie over vitaminen, de diverse producten, bereiding en intoleranties.

Dit boek is het nieuwe standaardwerk over rauwe voeding.

Meer informatie
Aantal pagina's212
MerkVeltman
Artikelnummer9789048311651
EAN9789048311651
AuteurHubertus Tzschirner, Thomas A. Vilgis
FotografieDaniel Esswein
ISBN9789048311651
TaalNederlands
Themabekende chefs en restaurants
UitgeverVeltman
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice