(R)evolution

Auteur: Alex Hanbuckers | ISBN 9789020960501| Uitgeverij Lannoo Publishers | Softcover deel 1: 104, deel 2: 105 pagina's.

Evolutie. Eerst is er het product. Zonder producten geen gerechten, geen kookkunst, geen chef. Vandaag kan elk ingrediënt, elke exotische groente of ieder lapje vlees van de meest bizarre diersoort binnen 24 uur in onze koelkast liggen. Maar wat doe ik met deze 'hoorn des overvloeds'? Proeven natuurlijk en ontdekken hoe alles smaakt! Maar ook nadenken over mijn culinaire identiteit. Niet zozeer wat op onze akkers - onze eigenste 'terroir' - groeit, vormt de basis van mijn keuken, wel het brede aanbod aan producten die het resultaat zijn van een trage, gestage chemurgie.

Revolutie. En dan is er de bewerking. De voorbije jaren werden tal van nieuwe methodes en machines ontdekt waarmee we voedsel op de meest diverse manieren kunnen transformeren. Op zich niks nieuws, alleen worden we nu veel sneller geconfronteerd met weer een nieuwe techniek.
Gepassioneerd door het technische aspect van koken probeer ik elke nieuwe methode uit. Niet zozeer om het genot van de uitdaging maar om nieuwe smaken, nieuwe texturen of nieuwe presentatievormen te ontdekken.

Alex Hanbuckers.

€ 49,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Auteur: Alex Hanbuckers | ISBN 9789020960501| Uitgeverij Lannoo Publishers | Softcover deel 1: 104, deel 2: 105 pagina's.

Evolutie. Eerst is er het product. Zonder producten geen gerechten, geen kookkunst, geen chef. Vandaag kan elk ingrediënt, elke exotische groente of ieder lapje vlees van de meest bizarre diersoort binnen 24 uur in onze koelkast liggen. Maar wat doe ik met deze 'hoorn des overvloeds'? Proeven natuurlijk en ontdekken hoe alles smaakt! Maar ook nadenken over mijn culinaire identiteit. Niet zozeer wat op onze akkers - onze eigenste 'terroir' - groeit, vormt de basis van mijn keuken, wel het brede aanbod aan producten die het resultaat zijn van een trage, gestage chemurgie.

Revolutie. En dan is er de bewerking. De voorbije jaren werden tal van nieuwe methodes en machines ontdekt waarmee we voedsel op de meest diverse manieren kunnen transformeren. Op zich niks nieuws, alleen worden we nu veel sneller geconfronteerd met weer een nieuwe techniek.
Gepassioneerd door het technische aspect van koken probeer ik elke nieuwe methode uit. Niet zozeer om het genot van de uitdaging maar om nieuwe smaken, nieuwe texturen of nieuwe presentatievormen te ontdekken.

Alex Hanbuckers.

Auteur: Alex Hanbuckers | ISBN 9789020960501| Uitgeverij Lannoo Publishers | Softcover deel 1: 104, deel 2: 105 pagina's.

Evolutie. Eerst is er het product. Zonder producten geen gerechten, geen kookkunst, geen chef. Vandaag kan elk ingrediënt, elke exotische groente of ieder lapje vlees van de meest bizarre diersoort binnen 24 uur in onze koelkast liggen. Maar wat doe ik met deze 'hoorn des overvloeds'? Proeven natuurlijk en ontdekken hoe alles smaakt! Maar ook nadenken over mijn culinaire identiteit. Niet zozeer wat op onze akkers - onze eigenste 'terroir' - groeit, vormt de basis van mijn keuken, wel het brede aanbod aan producten die het resultaat zijn van een trage, gestage chemurgie.

Revolutie. En dan is er de bewerking. De voorbije jaren werden tal van nieuwe methodes en machines ontdekt waarmee we voedsel op de meest diverse manieren kunnen transformeren. Op zich niks nieuws, alleen worden we nu veel sneller geconfronteerd met weer een nieuwe techniek.
Gepassioneerd door het technische aspect van koken probeer ik elke nieuwe methode uit. Niet zozeer om het genot van de uitdaging maar om nieuwe smaken, nieuwe texturen of nieuwe presentatievormen te ontdekken.

Alex Hanbuckers.

Meer informatie
MerkKookboek
Artikelnummer9789020960501
EAN9789020960501
Themabekende chefs en restaurants
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice