Real Food : maak de basis zelf

Stop met kant-en-klaar-producten kopen: maak de basis voor je gerechten eenvoudig zelf!

Steeds meer mensen willen bewust en gezond eten. Met de 30 technieken die in dit boek worden beschreven, kun je veel basisproducten zelf maken. Zo vind je in dit boek recepten voor o.a. jam, yoghurt, boter, brood, crackers en worst.

Technieken, zoals fermenteren, roken en inmaken komen ook aan bod. Je hebt er geen ingewikkelde of dure keukenapparatuur voor nodig. Met een stap-voor-stap-uitleg en vervolgens verschillende recepten om je basis te gebruiken.

Direct leverbaar
Op voorraad
€ 25,99
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

Stop met kant-en-klaar-producten kopen: maak de basis voor je gerechten eenvoudig zelf!

Steeds meer mensen willen bewust en gezond eten. Met de 30 technieken die in dit boek worden beschreven, kun je veel basisproducten zelf maken. Zo vind je in dit boek recepten voor o.a. jam, yoghurt, boter, brood, crackers en worst.

Technieken, zoals fermenteren, roken en inmaken komen ook aan bod. Je hebt er geen ingewikkelde of dure keukenapparatuur voor nodig. Met een stap-voor-stap-uitleg en vervolgens verschillende recepten om je basis te gebruiken.

Stop met kant-en-klaar-producten kopen: maak de basis voor je gerechten eenvoudig zelf!

Steeds meer mensen willen bewust en gezond eten. Met de 30 technieken die in dit boek worden beschreven, kun je veel basisproducten zelf maken. Zo vind je in dit boek recepten voor o.a. jam, yoghurt, boter, brood, crackers en worst.

Technieken, zoals fermenteren, roken en inmaken komen ook aan bod. Je hebt er geen ingewikkelde of dure keukenapparatuur voor nodig. Met een stap-voor-stap-uitleg en vervolgens verschillende recepten om je basis te gebruiken.

Meer informatie
Aantal pagina's216
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789089897060
EAN9789089897060
AuteurKate Walsh
ISBN9789089897060
TaalNederlands
Themabasis en naslagwerken, kooktechnieken
UitgeverTerra
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Klantenservice