Restaurant De Tuinkamer - Natuur op je bord

De Tuinkamer in het Overijsselse Schuinesloot moet de droom zijn van iedere chef. In dit bijzondere restaurant, gelegen in de Priona Tuinen - in de jaren zeventig ontworpen door kunstenaars Henk Gerritsen en Anton Schlepers - bepaalt de rijkdom van de tuin wat er op tafel komt.

De bezoekers van De Tuinkamer kunnen de natuur niet alleen proeven; ze zitten er letterlijk middenin. In de oude kas kookt chef Alwin Leemhuis zijn bijzondere gerechten, waarbij hij de bloemen, groenten, kruiden, knollen en wortels uit de Priona Tuinen - waar keuze is uit ruim 5.000 verschillende soorten planten - gebruikt.

In dit kookboek inspireren Alwin Leemhuis en Gitta Luiten je om te koken met wat de natuur te bieden heeft. Met vernieuwende recepten als aardpeerkaviaar, tahin van zonnebloempitten, in walnootbladolie gegaarde zeeduivel en sappen van vlierbloesem, dahlia en chrysant. Én met tips over hoe je die planten kweekt - of je nu een (moes)tuin hebt of een balkon. Een kookboek en (moes)tuingids in één.

Direct leverbaar
Op voorraad
€ 39,99
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

De Tuinkamer in het Overijsselse Schuinesloot moet de droom zijn van iedere chef. In dit bijzondere restaurant, gelegen in de Priona Tuinen - in de jaren zeventig ontworpen door kunstenaars Henk Gerritsen en Anton Schlepers - bepaalt de rijkdom van de tuin wat er op tafel komt.

De bezoekers van De Tuinkamer kunnen de natuur niet alleen proeven; ze zitten er letterlijk middenin. In de oude kas kookt chef Alwin Leemhuis zijn bijzondere gerechten, waarbij hij de bloemen, groenten, kruiden, knollen en wortels uit de Priona Tuinen - waar keuze is uit ruim 5.000 verschillende soorten planten - gebruikt.

In dit kookboek inspireren Alwin Leemhuis en Gitta Luiten je om te koken met wat de natuur te bieden heeft. Met vernieuwende recepten als aardpeerkaviaar, tahin van zonnebloempitten, in walnootbladolie gegaarde zeeduivel en sappen van vlierbloesem, dahlia en chrysant. Én met tips over hoe je die planten kweekt - of je nu een (moes)tuin hebt of een balkon. Een kookboek en (moes)tuingids in één.

De Tuinkamer in het Overijsselse Schuinesloot moet de droom zijn van iedere chef. In dit bijzondere restaurant, gelegen in de Priona Tuinen - in de jaren zeventig ontworpen door kunstenaars Henk Gerritsen en Anton Schlepers - bepaalt de rijkdom van de tuin wat er op tafel komt.

De bezoekers van De Tuinkamer kunnen de natuur niet alleen proeven; ze zitten er letterlijk middenin. In de oude kas kookt chef Alwin Leemhuis zijn bijzondere gerechten, waarbij hij de bloemen, groenten, kruiden, knollen en wortels uit de Priona Tuinen - waar keuze is uit ruim 5.000 verschillende soorten planten - gebruikt.

In dit kookboek inspireren Alwin Leemhuis en Gitta Luiten je om te koken met wat de natuur te bieden heeft. Met vernieuwende recepten als aardpeerkaviaar, tahin van zonnebloempitten, in walnootbladolie gegaarde zeeduivel en sappen van vlierbloesem, dahlia en chrysant. Én met tips over hoe je die planten kweekt - of je nu een (moes)tuin hebt of een balkon. Een kookboek en (moes)tuingids in één.
Meer informatie
Aantal pagina's256
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789464041415
TaalNederlands
Themagroenten
UitgeverFontaine
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Klantenservice