Selamat Makan, eet smakelijk! Originele recepten uit Indonesië

geen
In Indische gerechten die we in Nederland kennen, zien we vaak een mengeling terug van de authentieke Indonesische keuken en westerse invloeden. Zo werd de befaamde 'Indische rijsttafel' bedacht voor en door de Europese gemeenschap in het Indië van toen, de rijsttafel was niet typisch Indisch. Voor dit boek ben ik op zoek gegaan naar nieuwe recepten in Indonesië en naar inspiratiebronnen die we ook hier kunnen uitproberen. Want na alle serum ayam, saté kambing en pèpèsan is het toch heerlijk om iets nieuws uit proberen?

De recepten uit dit boek zijn onder meer afkomstig van Bali, Sumatra Oost-Java, maar vooral uit West-Java. U komt verrassende recepten tegen, van orgaanvlees tot kikkerbilletjes, maar ook veel Chinese recepten. Voor diegenen die vegetarisch eten of gewoon eens een dagje geen vlees, kip of vis willen, is er ook genoeg te vinden in dit boek. Gaat u mee op reis? Dan wens ik u alvast veel kookplezier en bovenal een Selamat Makan!

Wie aan de Indonesische keuken denkt, denkt aan Ciska Cress. Met haar originele recepten is Ciska Cress met recht een begrip in de wereld van de Indonesische kookkunst. Ze heeft al vele kookboektitels op haar naam staan.
€ 17,99
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
In Indische gerechten die we in Nederland kennen, zien we vaak een mengeling terug van de authentieke Indonesische keuken en westerse invloeden. Zo werd de befaamde 'Indische rijsttafel' bedacht voor en door de Europese gemeenschap in het Indië van toen, de rijsttafel was niet typisch Indisch. Voor dit boek ben ik op zoek gegaan naar nieuwe recepten in Indonesië en naar inspiratiebronnen die we ook hier kunnen uitproberen. Want na alle serum ayam, saté kambing en pèpèsan is het toch heerlijk om iets nieuws uit proberen?

De recepten uit dit boek zijn onder meer afkomstig van Bali, Sumatra Oost-Java, maar vooral uit West-Java. U komt verrassende recepten tegen, van orgaanvlees tot kikkerbilletjes, maar ook veel Chinese recepten. Voor diegenen die vegetarisch eten of gewoon eens een dagje geen vlees, kip of vis willen, is er ook genoeg te vinden in dit boek. Gaat u mee op reis? Dan wens ik u alvast veel kookplezier en bovenal een Selamat Makan!

Wie aan de Indonesische keuken denkt, denkt aan Ciska Cress. Met haar originele recepten is Ciska Cress met recht een begrip in de wereld van de Indonesische kookkunst. Ze heeft al vele kookboektitels op haar naam staan.

In Indische gerechten die we in Nederland kennen, zien we vaak een mengeling terug van de authentieke Indonesische keuken en westerse invloeden. Zo werd de befaamde 'Indische rijsttafel' bedacht voor en door de Europese gemeenschap in het Indië van toen, de rijsttafel was niet typisch Indisch. Voor dit boek ben ik op zoek gegaan naar nieuwe recepten in Indonesië en naar inspiratiebronnen die we ook hier kunnen uitproberen. Want na alle serum ayam, saté kambing en pèpèsan is het toch heerlijk om iets nieuws uit proberen?

De recepten uit dit boek zijn onder meer afkomstig van Bali, Sumatra Oost-Java, maar vooral uit West-Java. U komt verrassende recepten tegen, van orgaanvlees tot kikkerbilletjes, maar ook veel Chinese recepten. Voor diegenen die vegetarisch eten of gewoon eens een dagje geen vlees, kip of vis willen, is er ook genoeg te vinden in dit boek. Gaat u mee op reis? Dan wens ik u alvast veel kookplezier en bovenal een Selamat Makan!

Wie aan de Indonesische keuken denkt, denkt aan Ciska Cress. Met haar originele recepten is Ciska Cress met recht een begrip in de wereld van de Indonesische kookkunst. Ze heeft al vele kookboektitels op haar naam staan.

Meer informatie
Aantal pagina's208
MerkKookboek
Artikelnummer9789461888297
AuteurCiska Cress
ISBN9789461888297
TaalNederlands
Themaaziatisch
UitgeverLantaarn
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice