Sambals & sauzen uit de Indonesische keuken

geen
Sambals en sauzen uit de Indonesische keuken zijn tegenwoordig heel bekend en volop te koop. Maar nog lekkerder zijn zelfgemaakte sambals en sauzen! Bereid ze zelf van verse ingrediënten: diverse soorten pepers, specerijen en bumbu (allerlei heerlijke smaakmakers).

De recepten uit dit boekje komen uit verschillende streken van Indonesië; vaak ontstaan er variaties door gewoon de ingrediënten te gebruiken die in huis voorhanden zijn. Maak eens Sambal aceh, heerlijk bij nasi of bami goreng, of Sambal capur pedis, die perfect bij een rijsttafel past. Zoekt u een saus voor bij geroosterd varkensvlees, probeer dan eens Saos babi pangang; maar ook voor knoflooksaus (Saos bawang putih) en pindasaus (Saos saté) vindt u hier fantastische recepten.

Proef de smaak van Indonesië met deze heerlijke sambals en sauzen.

Ciska Cress is in 1950 geboren in Jakarta, Indonesië, maar woont al 58 jaar in Nederland. Sinds tien jaar houdt ze zich bezig met ondersteunende projecten in Indonesië, die zorgen voor de bouw van scholen voor kinderen van wie één of beide ouders zijn overleden, zodat ook deze kansarme kinderen weer een toekomst hebben. Voor deze projecten reist ze regelmatig naar haar vaderland. De opbrengsten van dit boekje gaan naar het schooltje Al-Bayyinah in Cibadak, dat hoognodig uitbreiding en renovatie nodig heeft.

Het schrijven van kookboeken is Ciska Cress wel toevertrouwd, dat doet ze al sinds 1986. Dit is alweer haar zestiende boek! En allemaal gaan ze over de heerlijke Aziatische en Indonesische keuken. Kortom, Ciska Cress is met recht een begrip in de wereld van de Indonesische kookkunst... en daarbuiten.
€ 7,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Sambals en sauzen uit de Indonesische keuken zijn tegenwoordig heel bekend en volop te koop. Maar nog lekkerder zijn zelfgemaakte sambals en sauzen! Bereid ze zelf van verse ingrediënten: diverse soorten pepers, specerijen en bumbu (allerlei heerlijke smaakmakers).

De recepten uit dit boekje komen uit verschillende streken van Indonesië; vaak ontstaan er variaties door gewoon de ingrediënten te gebruiken die in huis voorhanden zijn. Maak eens Sambal aceh, heerlijk bij nasi of bami goreng, of Sambal capur pedis, die perfect bij een rijsttafel past. Zoekt u een saus voor bij geroosterd varkensvlees, probeer dan eens Saos babi pangang; maar ook voor knoflooksaus (Saos bawang putih) en pindasaus (Saos saté) vindt u hier fantastische recepten.

Proef de smaak van Indonesië met deze heerlijke sambals en sauzen.

Ciska Cress is in 1950 geboren in Jakarta, Indonesië, maar woont al 58 jaar in Nederland. Sinds tien jaar houdt ze zich bezig met ondersteunende projecten in Indonesië, die zorgen voor de bouw van scholen voor kinderen van wie één of beide ouders zijn overleden, zodat ook deze kansarme kinderen weer een toekomst hebben. Voor deze projecten reist ze regelmatig naar haar vaderland. De opbrengsten van dit boekje gaan naar het schooltje Al-Bayyinah in Cibadak, dat hoognodig uitbreiding en renovatie nodig heeft.

Het schrijven van kookboeken is Ciska Cress wel toevertrouwd, dat doet ze al sinds 1986. Dit is alweer haar zestiende boek! En allemaal gaan ze over de heerlijke Aziatische en Indonesische keuken. Kortom, Ciska Cress is met recht een begrip in de wereld van de Indonesische kookkunst... en daarbuiten.

Sambals en sauzen uit de Indonesische keuken zijn tegenwoordig heel bekend en volop te koop. Maar nog lekkerder zijn zelfgemaakte sambals en sauzen! Bereid ze zelf van verse ingrediënten: diverse soorten pepers, specerijen en bumbu (allerlei heerlijke smaakmakers).

De recepten uit dit boekje komen uit verschillende streken van Indonesië; vaak ontstaan er variaties door gewoon de ingrediënten te gebruiken die in huis voorhanden zijn. Maak eens Sambal aceh, heerlijk bij nasi of bami goreng, of Sambal capur pedis, die perfect bij een rijsttafel past. Zoekt u een saus voor bij geroosterd varkensvlees, probeer dan eens Saos babi pangang; maar ook voor knoflooksaus (Saos bawang putih) en pindasaus (Saos saté) vindt u hier fantastische recepten.

Proef de smaak van Indonesië met deze heerlijke sambals en sauzen.

Ciska Cress is in 1950 geboren in Jakarta, Indonesië, maar woont al 58 jaar in Nederland. Sinds tien jaar houdt ze zich bezig met ondersteunende projecten in Indonesië, die zorgen voor de bouw van scholen voor kinderen van wie één of beide ouders zijn overleden, zodat ook deze kansarme kinderen weer een toekomst hebben. Voor deze projecten reist ze regelmatig naar haar vaderland. De opbrengsten van dit boekje gaan naar het schooltje Al-Bayyinah in Cibadak, dat hoognodig uitbreiding en renovatie nodig heeft.

Het schrijven van kookboeken is Ciska Cress wel toevertrouwd, dat doet ze al sinds 1986. Dit is alweer haar zestiende boek! En allemaal gaan ze over de heerlijke Aziatische en Indonesische keuken. Kortom, Ciska Cress is met recht een begrip in de wereld van de Indonesische kookkunst... en daarbuiten.

Meer informatie
Aantal pagina's 96
Merk Kookboek
Artikelnummer 9789461883513
Auteur Ciska Cress
ISBN 9789461883513
Taal Nederlands
Thema soepen en sauzen, aziatisch
Uitgever Lantaarn publishers
Uitvoering hardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice