Kleurrijk servies

Kleurrijk tafelen

Voeg een vleugje kleur toe aan je eettafel met ons assortiment kleurrijk servies en tafeldecoraties. Breng het voorjaar op tafel!

Bekijk alles

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice

  • /

    Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

  • /

    Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

  • /

    Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

     

Populair

 

Onze kookwinkels

  • /
    Oldenhof Amersfoort

    Langestraat 77, 3811 AC Amersfoort, Nederland

    /
    Zaterdag 13-04-2024 Koffie drinken met JURA
    11.00 - 17.00 uur. Een expert van JURA komt alle voordelen en kenmerken van hun espressomachines demonstreren. Bent u erbij?
    Meer demo’s
  • /
    Oldenhof Hilversum

    's-Gravelandseweg 8, 1211 BR Hilversum, Nederland

    /
    Vrijdag 22-03-2024 Sous-vide koken

    12.00 - 16.00 uur. Ontdek de geheimen van sous-vide koken! Leer hoe je perfect gegaarde asperges bereidt met behoud van smaak en voedingsstoffen. Daarnaast zullen we een heerlijke bijpassende saus maken in de Cristel sauspan.

    Meer demo’s
  • /
    Oldenhof Zwolle

    Diezerstraat 100, 8011 RK Zwolle, Nederland

  • /
    Oldenhof Zwolle Koffie, Thee & Servies

    Gasthuisplein 1-5, 8011 SB Zwolle, Nederland

  • /
    Oldenhof Den Haag

    Passage 19, 2511 AB, Den Haag

  • /
    Oldenhof Maastricht

    Markt 16 -18, 6211 CJ Maastricht

Alle winkels

Inspiratie

Een nieuwe houten of bamboe snijplank?

Lees hier onze tips en tricks voor het gebruik en onderhoud voor deze snijplanken

Lees het blog

Brand je pan in

06-04-2021, Door: Kookwinkel

Stap voor stap je pan inbranden.

Lees het blog

Productdemo's

Duik in de wereld van smaak bij kookwinkel Oldenhof! Leer de geheimen van perfecte espresso, leer alles over de beste pannen en kom langs bij één van onze signeersessies met bekende auteurs.

Bekijk hier alle productdemo's

Welkom bij kookwinkel Oldenhof

Kookwinkel Oldenhof: specialist in de keuken sinds 1821

Sinds 1821 is familiebedrijf Oldenhof actief in de wereld van koken. Hoewel de smederij in Zwolle in de 19e eeuw voornamelijk nog gespecialiseerd was in grote gietijzeren fornuizen, is Oldenhof inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardige winkel met kwalitatief goed en exclusief kookgereedschap. Naast de eerste kookwinkel in Zwolle was er eind 20ste eeuw behoefte aan uitbreiding. Zo werden er nieuwe kookwinkels geopend in Amersfoort, Hilversum en Zwolle. Sinds begin 2023 kunnen wij met gepaste trots melden dat onze dochterondernemingen in Den Haag, Maastricht en Kölner Kochhaus in Keulen volledig eigendom zijn geworden van Oldenhof.

Onze kookwinkels zijn een walhalla voor elke Foodie en kookliefhebber. Wij zoeken graag met u mee naar de perfecte pan voor uw fornuis, de ideale keukentools voor uw masterchef gerecht of het mooiste servies voor een perfecte instagramfoto. Van keukenbasics tot de nieuwste sous-vides en die fantastische Kamado Joe barbecue, bij kookwinkel Oldenhof vindt u alles waar u als hobbykok of professional van droomt.

Van kookwinkel tot kookboekenuitgeverij

Bij kookwinkel Oldenhof kunt u terecht voor allerhande keukengereedschappen. Het assortiment is door de jaren heen aan de hand van trends op kookgebied in binnen- en buitenland steeds verder aangevuld. Bij Oldenhof vindt u keukengereedschappen voor alle taken in de keuken, maar ook voor pannen, messen, espressomachines en serviezen kunt u bij ons terecht. Naast de fysieke kookwinkels is het gehele assortiment sinds 2005 ook online te bestellen via onze webshop www.kookwinkel.nl.

Groothandel O-K-Import, onderdeel van kookwinkel Oldenhof, importeert keukengereedschappen en apparatuur van exclusieve merken zoals onder andere Ankarsrum Assistant, Epicurean, Mauviel, Nordic Ware, Silikomart en Tojiro. Naast diverse kookwinkels en groothandel kon een eigen uitgeverij niet uitblijven. Zo werd in 2002 uitgeverij Good Cook dan ook een feit. Goede en originele kookboeken die door prachtige fotografie en vormgeving een lust zijn voor het oog; dat is waar Good Cook voor staat.