Simple Smart Cooking

geen
In dit boek zet Julius Jaspers zeventien basisproducten in de schijnwerpers: aardappel, aardbeien, appel, aubergine, chocolade, citroen, eieren, granen en peulvruchten, kip, knollen en wortels, pasta, rund en kalf, schaal- en schelpdieren, uien , varken, vis en zuivel. Met elk product maakt Julius tien recepten: vijf 'echte' recepten die stap voor stap worden uitgewerkt en vijf 'lekker maken' die neerkomen op korte ideeën ter inspiratie en uitnodigen tot experimenteren.

Smaken van toen in een nieuw jasje. De basis staat centraal. Niet te veel poespas. Alles op Julius' geliefde Smart Cooking- manier die het best valt samen te vatten met zijn veelgebruikte uitspraak: 'Open de flessen, omring je met de beste ingrediënten en aan de slag!'

Julius Jaspers vindt dat koken en eten ontzettend belangrijk zijn, maar dat het wel leuk moet blijven. Na zijn eindexamen opende hij een restaurant in Frankrijk, was hij traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf hij leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde hij RTL's 'Topchef'. Nu schrijft hij kookboeken, Simple Smart Cooking is alweer zij negende boek, en heeft hij twee restaurants in Amsterdam.
€ 30,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
In dit boek zet Julius Jaspers zeventien basisproducten in de schijnwerpers: aardappel, aardbeien, appel, aubergine, chocolade, citroen, eieren, granen en peulvruchten, kip, knollen en wortels, pasta, rund en kalf, schaal- en schelpdieren, uien , varken, vis en zuivel. Met elk product maakt Julius tien recepten: vijf 'echte' recepten die stap voor stap worden uitgewerkt en vijf 'lekker maken' die neerkomen op korte ideeën ter inspiratie en uitnodigen tot experimenteren.

Smaken van toen in een nieuw jasje. De basis staat centraal. Niet te veel poespas. Alles op Julius' geliefde Smart Cooking- manier die het best valt samen te vatten met zijn veelgebruikte uitspraak: 'Open de flessen, omring je met de beste ingrediënten en aan de slag!'

Julius Jaspers vindt dat koken en eten ontzettend belangrijk zijn, maar dat het wel leuk moet blijven. Na zijn eindexamen opende hij een restaurant in Frankrijk, was hij traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf hij leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde hij RTL's 'Topchef'. Nu schrijft hij kookboeken, Simple Smart Cooking is alweer zij negende boek, en heeft hij twee restaurants in Amsterdam.

In dit boek zet Julius Jaspers zeventien basisproducten in de schijnwerpers: aardappel, aardbeien, appel, aubergine, chocolade, citroen, eieren, granen en peulvruchten, kip, knollen en wortels, pasta, rund en kalf, schaal- en schelpdieren, uien , varken, vis en zuivel. Met elk product maakt Julius tien recepten: vijf 'echte' recepten die stap voor stap worden uitgewerkt en vijf 'lekker maken' die neerkomen op korte ideeën ter inspiratie en uitnodigen tot experimenteren.

Smaken van toen in een nieuw jasje. De basis staat centraal. Niet te veel poespas. Alles op Julius' geliefde Smart Cooking- manier die het best valt samen te vatten met zijn veelgebruikte uitspraak: 'Open de flessen, omring je met de beste ingrediënten en aan de slag!'

Julius Jaspers vindt dat koken en eten ontzettend belangrijk zijn, maar dat het wel leuk moet blijven. Na zijn eindexamen opende hij een restaurant in Frankrijk, was hij traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf hij leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde hij RTL's 'Topchef'. Nu schrijft hij kookboeken, Simple Smart Cooking is alweer zij negende boek, en heeft hij twee restaurants in Amsterdam.

Meer informatie
Aantal pagina's251
MerkKookboek
Artikelnummer9789048829187
AuteurJulius Jaspers
ISBN9789048829187
TaalNederlands
Themabekende chefs en restaurants
UitgeverCarrera
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice