Smoked

Een beginnershandleiding voor het warm en koud roken van vlees, vis, groente, kaas en meer.

Roken is één van de oudste en lekkerste manieren om diverse soorten voedsel - van vis en vlees tot groente en zuivelproducten - te conserveren en aromatiseren. Smoked is dé handleiding voor iedereen die aan de slag wil gaan met deze eeuwenoude techniek, of je nu beginnend of meer ervaren bent en werkt met een kleine rookoven, rookpan of een grote smoker in de tuin hebt staan.

Smoked is een duidelijke en overzichtelijke handleiding: hoe bereid je warm en koud roken voor, welke materialen heb je nodig en welke houtsoorten zijn voor welk ingrediënt het meeste geschikt. Vanuit de basisreceptuur geeft Smoked heerlijke recepten die je laten zien wat je vervolgens met de gerookte producten kunt maken.

Leer de technieken en rook een eendenborst die je vervolgens verwerkt in een salade met sinaasappel, granaatappel en pecannoten. Of warmgerookte coquilles die je serveert met Le Puy-linzen en bacon. Maar denk ook aan kaas: leer cheddar roken en verwerk deze in een paddenstoelen-preitaart. Ook het zoet mag in Smoked niet ontbreken: serveer truffels met gerookt zeezout en gerookte baconjam met ahorn en whisky.

€ 19,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

Een beginnershandleiding voor het warm en koud roken van vlees, vis, groente, kaas en meer.

Roken is één van de oudste en lekkerste manieren om diverse soorten voedsel - van vis en vlees tot groente en zuivelproducten - te conserveren en aromatiseren. Smoked is dé handleiding voor iedereen die aan de slag wil gaan met deze eeuwenoude techniek, of je nu beginnend of meer ervaren bent en werkt met een kleine rookoven, rookpan of een grote smoker in de tuin hebt staan.

Smoked is een duidelijke en overzichtelijke handleiding: hoe bereid je warm en koud roken voor, welke materialen heb je nodig en welke houtsoorten zijn voor welk ingrediënt het meeste geschikt. Vanuit de basisreceptuur geeft Smoked heerlijke recepten die je laten zien wat je vervolgens met de gerookte producten kunt maken.

Leer de technieken en rook een eendenborst die je vervolgens verwerkt in een salade met sinaasappel, granaatappel en pecannoten. Of warmgerookte coquilles die je serveert met Le Puy-linzen en bacon. Maar denk ook aan kaas: leer cheddar roken en verwerk deze in een paddenstoelen-preitaart. Ook het zoet mag in Smoked niet ontbreken: serveer truffels met gerookt zeezout en gerookte baconjam met ahorn en whisky.

Een beginnershandleiding voor het warm en koud roken van vlees, vis, groente, kaas en meer.

Roken is één van de oudste en lekkerste manieren om diverse soorten voedsel - van vis en vlees tot groente en zuivelproducten - te conserveren en aromatiseren. Smoked is dé handleiding voor iedereen die aan de slag wil gaan met deze eeuwenoude techniek, of je nu beginnend of meer ervaren bent en werkt met een kleine rookoven, rookpan of een grote smoker in de tuin hebt staan.

Smoked is een duidelijke en overzichtelijke handleiding: hoe bereid je warm en koud roken voor, welke materialen heb je nodig en welke houtsoorten zijn voor welk ingrediënt het meeste geschikt. Vanuit de basisreceptuur geeft Smoked heerlijke recepten die je laten zien wat je vervolgens met de gerookte producten kunt maken.

Leer de technieken en rook een eendenborst die je vervolgens verwerkt in een salade met sinaasappel, granaatappel en pecannoten. Of warmgerookte coquilles die je serveert met Le Puy-linzen en bacon. Maar denk ook aan kaas: leer cheddar roken en verwerk deze in een paddenstoelen-preitaart. Ook het zoet mag in Smoked niet ontbreken: serveer truffels met gerookt zeezout en gerookte baconjam met ahorn en whisky.

Meer informatie
Aantal pagina's144
MerkGood Cook
Artikelnummer9789461431783
EAN9789461431783
AuteurCharlotte Pike
ISBN9789461431783
TaalNederlands
Themagrill, rook en barbecue
UitgeverGood Cook
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice