Smokey Goodness 3 : Het Bigger, Better BBQ Boek
Nou, nou gaan ons Braai!
Ontdek met 'Smokey Goodness 3: het Bigger, Better BBQ-boek' de spannende, nieuwe flavors voor jouw geliefde Big Five op de barbecue: beef, pork, chicken, fish en... desserts.
Uiteraard met volop nieuwe bbq-favorites zoals de bbq-burger met carolina caviar, de impressive bourbon-aged tomahawk of de sweet cherry coke ribs en zelfs fiery veggies. Maar natuurlijk ook een vurige portie Zuid-Afrikaanse smakies, boerewors, grilled ostrich, of piri piri 'Swahili-style'-poussins: juicy!
Ga snel mee op Smokey Goodness BBQ expeditie en leer alles over het zinderende Afrikaanse vuur. Dit is het echte barbecuewerk: stoer, slow en avontuurlijk. Voor alle achtertuin avonturiers.
Jord Althuizen's Smokey Goodness verovert razendsnel de wereld met zijn authentieke BBQ-stijl en avonturen. Met zijn boeken 'Smokey Goodness' en 'Smokey Goodness 2' - absolute bestsellers en winnaar van Kookboek van het Jaar 2016 én 2017-, via zijn cateringbedrijf Smokey Goodness en de restaurants 'Black Smoke', Ember BBQ', en 'The Rough Kitchen'.
- Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
- Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
- Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
- Gratis cadeauverpakking.
Nou, nou gaan ons Braai!
Ontdek met 'Smokey Goodness 3: het Bigger, Better BBQ-boek' de spannende, nieuwe flavors voor jouw geliefde Big Five op de barbecue: beef, pork, chicken, fish en... desserts.
Uiteraard met volop nieuwe bbq-favorites zoals de bbq-burger met carolina caviar, de impressive bourbon-aged tomahawk of de sweet cherry coke ribs en zelfs fiery veggies. Maar natuurlijk ook een vurige portie Zuid-Afrikaanse smakies, boerewors, grilled ostrich, of piri piri 'Swahili-style'-poussins: juicy!
Ga snel mee op Smokey Goodness BBQ expeditie en leer alles over het zinderende Afrikaanse vuur. Dit is het echte barbecuewerk: stoer, slow en avontuurlijk. Voor alle achtertuin avonturiers.
Jord Althuizen's Smokey Goodness verovert razendsnel de wereld met zijn authentieke BBQ-stijl en avonturen. Met zijn boeken 'Smokey Goodness' en 'Smokey Goodness 2' - absolute bestsellers en winnaar van Kookboek van het Jaar 2016 én 2017-, via zijn cateringbedrijf Smokey Goodness en de restaurants 'Black Smoke', Ember BBQ', en 'The Rough Kitchen'.
Nou, nou gaan ons Braai!
Ontdek met 'Smokey Goodness 3: het Bigger, Better BBQ-boek' de spannende, nieuwe flavors voor jouw geliefde Big Five op de barbecue: beef, pork, chicken, fish en... desserts.
Uiteraard met volop nieuwe bbq-favorites zoals de bbq-burger met carolina caviar, de impressive bourbon-aged tomahawk of de sweet cherry coke ribs en zelfs fiery veggies. Maar natuurlijk ook een vurige portie Zuid-Afrikaanse smakies, boerewors, grilled ostrich, of piri piri 'Swahili-style'-poussins: juicy!
Ga snel mee op Smokey Goodness BBQ expeditie en leer alles over het zinderende Afrikaanse vuur. Dit is het echte barbecuewerk: stoer, slow en avontuurlijk. Voor alle achtertuin avonturiers.
Jord Althuizen's Smokey Goodness verovert razendsnel de wereld met zijn authentieke BBQ-stijl en avonturen. Met zijn boeken 'Smokey Goodness' en 'Smokey Goodness 2' - absolute bestsellers en winnaar van Kookboek van het Jaar 2016 én 2017-, via zijn cateringbedrijf Smokey Goodness en de restaurants 'Black Smoke', Ember BBQ', en 'The Rough Kitchen'.
Aantal pagina's | 224 |
---|---|
Merk | Bowls and Dishes |
Artikelnummer | 9789021565255 |
EAN | 9789021565255 |
Auteur | Jord Althuizen |
ISBN | 9789021565255 |
Taal | Nederlands |
Uitgever | Kosmos |
Uitvoering | hardcover |
Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.
- Kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar tot 18:00 via 035 623 66 26 en klantenservice@kookwinkel.nl.
- Onze kookwinkels
Kom ook eens langs en laat u inspireren en adviseren in één van onze kookwinkels.