Sodabrood uit eigen oven : makkelijk en snel

Voor haar vierde boek gaat Levine een samenwerking aan met thuisbakker Freerk Bos. Zij leerde hem bijna alles wat er over brood bakken te leren valt. In dit boek laten ze hun gecombineerde baktalent los op sodabrood: brood dat rijst op baksoda in plaats van gist of desem.

Baksoda doet zijn werk als het in contact komt met een zuur. Traditioneel wordt daarvoor, ook in dit boek, karnemelk gebruikt. Maar baksoda werkt ook prima met vruchtensappen, cider, yoghurt, kwark of zure room.

Hartig of zoet, een feestbrood of een simpel brood voor bij de soep: met dit boek serveer je bij elke gelegenheid snel een heerlijk brood!

Direct leverbaar
Op voorraad
€ 25,99
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

Voor haar vierde boek gaat Levine een samenwerking aan met thuisbakker Freerk Bos. Zij leerde hem bijna alles wat er over brood bakken te leren valt. In dit boek laten ze hun gecombineerde baktalent los op sodabrood: brood dat rijst op baksoda in plaats van gist of desem.

Baksoda doet zijn werk als het in contact komt met een zuur. Traditioneel wordt daarvoor, ook in dit boek, karnemelk gebruikt. Maar baksoda werkt ook prima met vruchtensappen, cider, yoghurt, kwark of zure room.

Hartig of zoet, een feestbrood of een simpel brood voor bij de soep: met dit boek serveer je bij elke gelegenheid snel een heerlijk brood!

Voor haar vierde boek gaat Levine een samenwerking aan met thuisbakker Freerk Bos. Zij leerde hem bijna alles wat er over brood bakken te leren valt. In dit boek laten ze hun gecombineerde baktalent los op sodabrood: brood dat rijst op baksoda in plaats van gist of desem.

Baksoda doet zijn werk als het in contact komt met een zuur. Traditioneel wordt daarvoor, ook in dit boek, karnemelk gebruikt. Maar baksoda werkt ook prima met vruchtensappen, cider, yoghurt, kwark of zure room.

Hartig of zoet, een feestbrood of een simpel brood voor bij de soep: met dit boek serveer je bij elke gelegenheid snel een heerlijk brood!

Meer informatie
Aantal pagina's144
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789462502550
EAN9789462502550
AuteurLevine van Doorne
ISBN9789462502550
TaalNederlands
Themabroodbakken en ontbijt
UitgeverForte culinair
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Klantenservice