Souq : tafels vol mezze

geen
Het woord mezze komt van het Arabische tamazzaza, wat zoveel betekent als in kleine porties genieten en de tijd nemen om je smaakpapillen te verwennen met alle aroma's en smaken. Deze koude en warme gerechtjes vormen samen een echte mezzetafel en zijn een maaltijd op zich.

Nadia en Merijn geven in hun nieuwste boek 100 recepten om zo'n mezzetafel mee te vullen. Traditioneel maar met een eigentijdse twist. Behalve deze heerlijke recepten vind je in Souq, ook veel persoonlijke verhalen over tradities, familie, vrienden en herinneringen. Mezze eten is een sociale gebeurtenis met veel gezelligheid, gelach en gepraat - en dat zie en proef je terug.

Nadia Zerouali en Merijn Tol schrijven al jaren over de Arabisch-mediterrane keuken. Ze reisden door Zuid-Europa, de Maghreb en het Midden-Oosten om de invloed van de Arabische keuken zelf te proeven en met lokale vrouwen in de keuken te koken. Eerder verschenen van hun hand onder andere 'Arabia' en 'Een druppel rozenwater'.
€ 29,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Het woord mezze komt van het Arabische tamazzaza, wat zoveel betekent als in kleine porties genieten en de tijd nemen om je smaakpapillen te verwennen met alle aroma's en smaken. Deze koude en warme gerechtjes vormen samen een echte mezzetafel en zijn een maaltijd op zich.

Nadia en Merijn geven in hun nieuwste boek 100 recepten om zo'n mezzetafel mee te vullen. Traditioneel maar met een eigentijdse twist. Behalve deze heerlijke recepten vind je in Souq, ook veel persoonlijke verhalen over tradities, familie, vrienden en herinneringen. Mezze eten is een sociale gebeurtenis met veel gezelligheid, gelach en gepraat - en dat zie en proef je terug.

Nadia Zerouali en Merijn Tol schrijven al jaren over de Arabisch-mediterrane keuken. Ze reisden door Zuid-Europa, de Maghreb en het Midden-Oosten om de invloed van de Arabische keuken zelf te proeven en met lokale vrouwen in de keuken te koken. Eerder verschenen van hun hand onder andere 'Arabia' en 'Een druppel rozenwater'.

Het woord mezze komt van het Arabische tamazzaza, wat zoveel betekent als in kleine porties genieten en de tijd nemen om je smaakpapillen te verwennen met alle aroma's en smaken. Deze koude en warme gerechtjes vormen samen een echte mezzetafel en zijn een maaltijd op zich.

Nadia en Merijn geven in hun nieuwste boek 100 recepten om zo'n mezzetafel mee te vullen. Traditioneel maar met een eigentijdse twist. Behalve deze heerlijke recepten vind je in Souq, ook veel persoonlijke verhalen over tradities, familie, vrienden en herinneringen. Mezze eten is een sociale gebeurtenis met veel gezelligheid, gelach en gepraat - en dat zie en proef je terug.

Nadia Zerouali en Merijn Tol schrijven al jaren over de Arabisch-mediterrane keuken. Ze reisden door Zuid-Europa, de Maghreb en het Midden-Oosten om de invloed van de Arabische keuken zelf te proeven en met lokale vrouwen in de keuken te koken. Eerder verschenen van hun hand onder andere 'Arabia' en 'Een druppel rozenwater'.

Meer informatie
Aantal pagina's256
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789059567221
AuteurMerijn Tol, Nadia Zerouali
ISBN9789059567221
Themabekende chefs en restaurants, midden-oosten
UitgeverFontaine
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice