Sous Vide thuis : Toegankelijke recepten voor het sous-vide garen van gerechten

Sous-vide is al een aantal jaar een populaire kooktechniek die wordt toegepast in restaurants. Door simpelweg ingredienten en kruiden luchtdicht in plastic te verpakken en minuten of uren onder te dompelen in een warmwaterbad bij een exact bepaalde temperatuur worden verbazingwekkende smaken en texturen bereikt, bovendien blijven alle aroma's tijdens het koken bewaard!

In Sous-vide thuis laat Lisa Q. Fetterman zien hoe met de kracht van het sous-vide koken restaurantwaardige gerechten thuis te bereiden zijn. Ontdek deze stressvrije en toegankelijke manier van koken en ga aan de slag met recepten als in boter gepocheerde kreeft met cognacsaus of klassiekers als de perfecte sous-vide steak en confit de canard, of exquise hapjes als gefrituurde eidooiers en tostadas met heilbot.

Met deze ruim 100 recepten uit Sous-vide thuis kan de thuiskok eindelijk de professionele chef evenaren.

€ 24,99
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Sous-vide is al een aantal jaar een populaire kooktechniek die wordt toegepast in restaurants. Door simpelweg ingredienten en kruiden luchtdicht in plastic te verpakken en minuten of uren onder te dompelen in een warmwaterbad bij een exact bepaalde temperatuur worden verbazingwekkende smaken en texturen bereikt, bovendien blijven alle aroma's tijdens het koken bewaard!

In Sous-vide thuis laat Lisa Q. Fetterman zien hoe met de kracht van het sous-vide koken restaurantwaardige gerechten thuis te bereiden zijn. Ontdek deze stressvrije en toegankelijke manier van koken en ga aan de slag met recepten als in boter gepocheerde kreeft met cognacsaus of klassiekers als de perfecte sous-vide steak en confit de canard, of exquise hapjes als gefrituurde eidooiers en tostadas met heilbot.

Met deze ruim 100 recepten uit Sous-vide thuis kan de thuiskok eindelijk de professionele chef evenaren.

Sous-vide is al een aantal jaar een populaire kooktechniek die wordt toegepast in restaurants. Door simpelweg ingredienten en kruiden luchtdicht in plastic te verpakken en minuten of uren onder te dompelen in een warmwaterbad bij een exact bepaalde temperatuur worden verbazingwekkende smaken en texturen bereikt, bovendien blijven alle aroma's tijdens het koken bewaard!

In Sous-vide thuis laat Lisa Q. Fetterman zien hoe met de kracht van het sous-vide koken restaurantwaardige gerechten thuis te bereiden zijn. Ontdek deze stressvrije en toegankelijke manier van koken en ga aan de slag met recepten als in boter gepocheerde kreeft met cognacsaus of klassiekers als de perfecte sous-vide steak en confit de canard, of exquise hapjes als gefrituurde eidooiers en tostadas met heilbot.

Met deze ruim 100 recepten uit Sous-vide thuis kan de thuiskok eindelijk de professionele chef evenaren.

Meer informatie
Aantal pagina's288
MerkKookboek
Artikelnummer9789045208299
EAN9789045208299
AuteurLisa Fetterman
ISBN9789045208299
TaalNederlands
Themakooktechnieken
UitgeverKarakter
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice