Olie

De meeste heerlijke oliesoorten vindt u bij kookwinkel Oldenhof van de merken Nicolas Alziari en Jonnie Boer. Van spray tot blik en van fles tot cadeausets.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Olie

Olie kopen?
Een goede olie is onmisbaar in elke keuken. In ons assortiment vindt u diverse soorten olijfolie van Nicolas Alziari met variërende smaakaroma’s. Zo is er de olijfolie met aroma’s van amandel en artisjok, ideaal voor gebruik bij het bereiden van een salade, vis, vlees en verse pasta. Of kies voor de olijfolie met aroma’s van vers gemaaid gras en een peperige nasmaak, welke goed past bij brood, dressings of carpaccio. De oliën zijn te verkrijgen in 1 liter blik, 100 ml pompverstuiver of cadeauset. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u altijd een lekkere olie!
Olie bij kookwinkel Oldenhof
Voor de lekkerste oliën bent u bij kookwinkel Oldenhof aan het juiste adres. In ons assortiment bieden wij de olijfolies van Nicolas Alziari en Jonnie Boer aan. De Nicolas Alziari olijfolie is afkomstig van in Europa geteelde olijven. De koudgeperste olie is samengesteld uit hoogwaardige extra vergine olijfolie en vol van smaak. De oliën zijn te verkrijgen met natuurlijke aroma’s van truffel, sinaasappel, knoflook, munt en meer. Bestel uw olie eenvoudig online op www.kookwinkel.nl en laat deze snel bij u thuis bezorgen!