Specerijen

Uw vis, vlees of groenten lekker op smaak brengen doet u met de diverse specerijen die u bij kookwinkel Oldenhof vindt. Gebruik de Smokey Goodness kruidenrub voor uw vlees of de vuurkruiden van Point Virgule voor een subtiele smaak aan uw barbecuegerecht.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wat je van ver haalt

Inspiratieproducten

23-04-2018,

Wat je van ver haalt is lekker. Maar wat nog lekkerder is, is eten dat je zelf gemaakt hebt! Om dat nog gemakkelijker te maken is er de Ankarsrum Assistent.
Lees verder

Leer toch koken!

Inspiratieproducten

13-04-2018,

Kookwinkel Oldenhof heeft daar een oplossing voor: kookcursussen en kookworkshops, in de avond, in een compleet toegeruste keuken.
Lees verder

Specerijen

Specerijen kopen?
Uw gerechten brengt u heerlijk op smaak met de specerijen uit ons assortiment. Gebruik de basisspecerijen als zwarte peper en zeezout voor het op smaak brengen van sauzen, soepen, vis en vlees. Naast de basisspecerijen zijn er de specerijen van Point-Virgule. De vuurkruiden van Point-Virgule strooit u direct op de gloeiende kolen om uw barbecuegerechten extra smaak te geven. Gebruik de specerijen van Point-Virgule voor het op smaak brengen van uw ingrediënten zoals vlees, vis, gevogelte en groente of bij bereiding van sauzen en soepen.
Specerijen bij kookwinkel Oldenhof
Kookwinkel Oldenhof biedt een ruim assortiment specerijen. In ons assortiment vindt u specerijen van merken zoals Inno Cuisinno, Jonnie Boer en Point-Virgule. De specerijen van Jonnie Boer zijn geïnspireerd door zijn verre reizen en hebben een uitgebalanceerde authentieke smaak. Daarnaast worden alle specerijenmelanges van Jonnie Boer bereid zonder zout. Dit zorgt er voor dat enkel de pure smaak van de kruiden overblijft. Bestel uw specerijen eenvoudig online op www.kookwinkel.nl, of kom langs in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.