Spice Wise Too : zonder zout meer smaak

Waardering:
100% of 100
We eten gemiddeld ongezond veel zout. Ervaringsdeskundige Michel Hanssen laat zien dat wennen aan minder zout heel eenvoudig is en dat de juiste specerijenmengsels zout zelf helemaal overbodig maken. Hij ziet zoutloos koken niet als een beperking: Spice Wise, gaat over genieten, over ontdekken en spelen met smaken.

Na de bestseller 'Spice Wise, koken met kruiden- en specerijenmixen zonder zout' is er nu Spice Wise Too: zonder zout meer smaak. SVH meesterkok Michel Hanssen neemt je in zijn nieuwe boek mee op culinaire wereldreis langs spicy hotspots zoals India, Zuid-Afrika en USA. Hij laat zien hoe je eenvoudig zelf de meest spectaculaire smaken kunt maken voor dagelijks gebruik, feestelijke gelegenheden, op de barbecue of kamadogrill en voor slow cooking. Ook deelt hij zijn persoonlijke favoriete kruidenmixen en sauzen, die nooit in zijn keukenkastje ontbreken. De combinaties zijn eindeloos.

In een tijd van vele voedselhypes is Spice Wise, verfrissend 'down to earth'. Als er één manier is om de dagelijkse maaltijden gezonder te maken, is het wel het beperken van de zoutinname. Gelukkig is hiervoor steeds meer maatschappelijke aandacht, vindt Michel. Zijn eerste boek wordt inmiddels gebruikt op koksopleidingen en de recepten zijn opnieuw gepubliceerd in samenwerking met de Hartstichting en de Nierstichting. "Maar zeker mensen die geen medische reden hebben om toegevoegd zout te schrappen, vinden culinaire inspiratie om bewust te minderen." In Spice Wise Too geeft hij daarom ook praktische tips en adviezen over het wennen aan én het volhouden van een levensstijl met een gezonde zoutinname.
€ 24,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. V.a. €50,-. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
We eten gemiddeld ongezond veel zout. Ervaringsdeskundige Michel Hanssen laat zien dat wennen aan minder zout heel eenvoudig is en dat de juiste specerijenmengsels zout zelf helemaal overbodig maken. Hij ziet zoutloos koken niet als een beperking: Spice Wise, gaat over genieten, over ontdekken en spelen met smaken.

Na de bestseller 'Spice Wise, koken met kruiden- en specerijenmixen zonder zout' is er nu Spice Wise Too: zonder zout meer smaak. SVH meesterkok Michel Hanssen neemt je in zijn nieuwe boek mee op culinaire wereldreis langs spicy hotspots zoals India, Zuid-Afrika en USA. Hij laat zien hoe je eenvoudig zelf de meest spectaculaire smaken kunt maken voor dagelijks gebruik, feestelijke gelegenheden, op de barbecue of kamadogrill en voor slow cooking. Ook deelt hij zijn persoonlijke favoriete kruidenmixen en sauzen, die nooit in zijn keukenkastje ontbreken. De combinaties zijn eindeloos.

In een tijd van vele voedselhypes is Spice Wise, verfrissend 'down to earth'. Als er één manier is om de dagelijkse maaltijden gezonder te maken, is het wel het beperken van de zoutinname. Gelukkig is hiervoor steeds meer maatschappelijke aandacht, vindt Michel. Zijn eerste boek wordt inmiddels gebruikt op koksopleidingen en de recepten zijn opnieuw gepubliceerd in samenwerking met de Hartstichting en de Nierstichting. "Maar zeker mensen die geen medische reden hebben om toegevoegd zout te schrappen, vinden culinaire inspiratie om bewust te minderen." In Spice Wise Too geeft hij daarom ook praktische tips en adviezen over het wennen aan én het volhouden van een levensstijl met een gezonde zoutinname.

We eten gemiddeld ongezond veel zout. Ervaringsdeskundige Michel Hanssen laat zien dat wennen aan minder zout heel eenvoudig is en dat de juiste specerijenmengsels zout zelf helemaal overbodig maken. Hij ziet zoutloos koken niet als een beperking: Spice Wise, gaat over genieten, over ontdekken en spelen met smaken.

Na de bestseller 'Spice Wise, koken met kruiden- en specerijenmixen zonder zout' is er nu Spice Wise Too: zonder zout meer smaak. SVH meesterkok Michel Hanssen neemt je in zijn nieuwe boek mee op culinaire wereldreis langs spicy hotspots zoals India, Zuid-Afrika en USA. Hij laat zien hoe je eenvoudig zelf de meest spectaculaire smaken kunt maken voor dagelijks gebruik, feestelijke gelegenheden, op de barbecue of kamadogrill en voor slow cooking. Ook deelt hij zijn persoonlijke favoriete kruidenmixen en sauzen, die nooit in zijn keukenkastje ontbreken. De combinaties zijn eindeloos.

In een tijd van vele voedselhypes is Spice Wise, verfrissend 'down to earth'. Als er één manier is om de dagelijkse maaltijden gezonder te maken, is het wel het beperken van de zoutinname. Gelukkig is hiervoor steeds meer maatschappelijke aandacht, vindt Michel. Zijn eerste boek wordt inmiddels gebruikt op koksopleidingen en de recepten zijn opnieuw gepubliceerd in samenwerking met de Hartstichting en de Nierstichting. "Maar zeker mensen die geen medische reden hebben om toegevoegd zout te schrappen, vinden culinaire inspiratie om bewust te minderen." In Spice Wise Too geeft hij daarom ook praktische tips en adviezen over het wennen aan én het volhouden van een levensstijl met een gezonde zoutinname.

Meer informatie
Aantal pagina's144
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789082315219
EAN9789082315219
AuteurMichel Hanssen
ISBN9789082315219
TaalNederlands
Themagezondheid en dieet
UitgeverBNP
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice