Sushi Fusion
In het kookboek Sushi Fushion combineert auteur Jean-Charles Karmann de smaken van verschillende culturen. Karmann zocht de grenzen van sushi op met als resultaat een boek vol nieuwe wereldse sushi recepten, zoals niemand ze nog kent. Bijvoorbeeld Maki couscous, Nigiri paella en Nigiri met Pyrenese kaas. Karmann gaat verder, zo is er een hoofdstuk zoete sushi met recepten als de Californië-rol als macarons en is er een hoofdstuk voor kindersushi met recepten als de Maki cola.
Naast de variaties op traditionele sushi recepten bevat Sushi Fusion uitgebreide informatie en tips en trucs voor het zelf bereiden van sushi. De vormgeving is vrolijk en voorzien van kleurrijke details.
- Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
- Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
- Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
- Gratis cadeauverpakking.
In het kookboek Sushi Fushion combineert auteur Jean-Charles Karmann de smaken van verschillende culturen. Karmann zocht de grenzen van sushi op met als resultaat een boek vol nieuwe wereldse sushi recepten, zoals niemand ze nog kent. Bijvoorbeeld Maki couscous, Nigiri paella en Nigiri met Pyrenese kaas. Karmann gaat verder, zo is er een hoofdstuk zoete sushi met recepten als de Californië-rol als macarons en is er een hoofdstuk voor kindersushi met recepten als de Maki cola.
Naast de variaties op traditionele sushi recepten bevat Sushi Fusion uitgebreide informatie en tips en trucs voor het zelf bereiden van sushi. De vormgeving is vrolijk en voorzien van kleurrijke details.
Sushi Fusion verrassend en vernieuwend! Sushi, deze heerlijke hapjes hebben zich inmiddels gesetteld binnen onze eetcultuur. De meeste van ons zijn dan ook bekend met de Californië-rolls, de maki gemaakt met nori vellen en de Nigiri waarbij de (rauwe) vis op de rijst ligt. Tijd voor verandering en vooral voor nieuwe smaakcombinaties!
In het kookboek Sushi Fushion combineert auteur Jean-Charles Karmann de smaken van verschillende culturen. Karmann zocht de grenzen van sushi op met als resultaat een boek vol nieuwe wereldse sushi recepten, zoals niemand ze nog kent. Bijvoorbeeld Maki couscous, Nigiri paella en Nigiri met Pyrenese kaas. Karmann gaat verder, zo is er een hoofdstuk zoete sushi met recepten als de Californië-rol als macarons en is er een hoofdstuk voor kindersushi met recepten als de Maki cola.
Naast de variaties op traditionele sushi recepten bevat Sushi Fusion uitgebreide informatie en tips en trucs voor het zelf bereiden van sushi. De vormgeving is vrolijk en voorzien van kleurrijke details.
Aantal pagina's | 120 |
---|---|
Merk | Good Cook |
Artikelnummer | 978-94-6143-072-4 |
EAN | 9789461430724 |
Auteur | Jean-Charles Karmann |
ISBN | 9789461430724 |
Taal | Nederlands |
Thema | aziatisch |
Uitgever | Good Cook |
Uitvoering | hardcover |
Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.
- Kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar tot 18:00 via 035 623 66 26 en klantenservice@kookwinkel.nl.
- Onze kookwinkels
Kom ook eens langs en laat u inspireren en adviseren in één van onze kookwinkels.