Sushi Fusion

geen
Sushi Fusion verrassend en vernieuwend! Sushi, deze heerlijke hapjes hebben zich inmiddels gesetteld binnen onze eetcultuur. De meeste van ons zijn dan ook bekend met de Californië-rolls, de maki gemaakt met nori vellen en de Nigiri waarbij de (rauwe) vis op de rijst ligt. Tijd voor verandering en vooral voor nieuwe smaakcombinaties!

In het kookboek Sushi Fushion combineert auteur Jean-Charles Karmann de smaken van verschillende culturen. Karmann zocht de grenzen van sushi op met als resultaat een boek vol nieuwe wereldse sushi recepten, zoals niemand ze nog kent. Bijvoorbeeld Maki couscous, Nigiri paella en Nigiri met Pyrenese kaas. Karmann gaat verder, zo is er een hoofdstuk zoete sushi met recepten als de Californië-rol als macarons en is er een hoofdstuk voor kindersushi met recepten als de Maki cola.

Naast de variaties op traditionele sushi recepten bevat Sushi Fusion uitgebreide informatie en tips en trucs voor het zelf bereiden van sushi. De vormgeving is vrolijk en voorzien van kleurrijke details.
Normale prijs € 9,95 Speciale prijs € 5,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Sushi Fusion verrassend en vernieuwend! Sushi, deze heerlijke hapjes hebben zich inmiddels gesetteld binnen onze eetcultuur. De meeste van ons zijn dan ook bekend met de Californië-rolls, de maki gemaakt met nori vellen en de Nigiri waarbij de (rauwe) vis op de rijst ligt. Tijd voor verandering en vooral voor nieuwe smaakcombinaties!

In het kookboek Sushi Fushion combineert auteur Jean-Charles Karmann de smaken van verschillende culturen. Karmann zocht de grenzen van sushi op met als resultaat een boek vol nieuwe wereldse sushi recepten, zoals niemand ze nog kent. Bijvoorbeeld Maki couscous, Nigiri paella en Nigiri met Pyrenese kaas. Karmann gaat verder, zo is er een hoofdstuk zoete sushi met recepten als de Californië-rol als macarons en is er een hoofdstuk voor kindersushi met recepten als de Maki cola.

Naast de variaties op traditionele sushi recepten bevat Sushi Fusion uitgebreide informatie en tips en trucs voor het zelf bereiden van sushi. De vormgeving is vrolijk en voorzien van kleurrijke details.

Sushi Fusion verrassend en vernieuwend! Sushi, deze heerlijke hapjes hebben zich inmiddels gesetteld binnen onze eetcultuur. De meeste van ons zijn dan ook bekend met de Californië-rolls, de maki gemaakt met nori vellen en de Nigiri waarbij de (rauwe) vis op de rijst ligt. Tijd voor verandering en vooral voor nieuwe smaakcombinaties!

In het kookboek Sushi Fushion combineert auteur Jean-Charles Karmann de smaken van verschillende culturen. Karmann zocht de grenzen van sushi op met als resultaat een boek vol nieuwe wereldse sushi recepten, zoals niemand ze nog kent. Bijvoorbeeld Maki couscous, Nigiri paella en Nigiri met Pyrenese kaas. Karmann gaat verder, zo is er een hoofdstuk zoete sushi met recepten als de Californië-rol als macarons en is er een hoofdstuk voor kindersushi met recepten als de Maki cola.

Naast de variaties op traditionele sushi recepten bevat Sushi Fusion uitgebreide informatie en tips en trucs voor het zelf bereiden van sushi. De vormgeving is vrolijk en voorzien van kleurrijke details.

Meer informatie
Aantal pagina's120
MerkGood Cook
Artikelnummer9789461430724
AuteurJean-Charles Karmann
ISBN9789461430724
TaalNederlands
Themaaziatisch
UitgeverGood Cook
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice