Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw om toestemming om de cookies te plaatsen. Learn more.
Tartes Tatin
De Tarte Tatin komt oorspronkelijk uit Sologne. Hij ontstond door de onoplettendheid van een van de zusters Tatin. Nu is de taart een klassiek dessert in ontelbare Franse restaurants. De klassieke Tarte Tatin bestaat uit een brosse korst, appel en gouden karamel. In het kookboek Tartes Tatin legt auteur Bérengère Abraham in eenvoudige stappen uit hoe het klassieke Franse dessert gemaakt wordt.
Het kookboek Tartes Tatin heeft meer te bieden dan het klassieke recept. Zo zijn er recepten met zoete vullingen als kiwi-citroen, banaan-limoen, vijgen- vanille en hartige recepten als roodlof en geitenkaas, asperges en roomkaas, wortel en spek. Bij de hartige recepten wordt de brosse korst afgewisseld met focaccia - of pizzadeeg. Het boek begint met enkele tips over het benodigde keukengerei, de ingrediënten en benodigde technieken.
- Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
- Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
- Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
- Gratis cadeauverpakking.
De Tarte Tatin komt oorspronkelijk uit Sologne. Hij ontstond door de onoplettendheid van een van de zusters Tatin. Nu is de taart een klassiek dessert in ontelbare Franse restaurants. De klassieke Tarte Tatin bestaat uit een brosse korst, appel en gouden karamel. In het kookboek Tartes Tatin legt auteur Bérengère Abraham in eenvoudige stappen uit hoe het klassieke Franse dessert gemaakt wordt.
Het kookboek Tartes Tatin heeft meer te bieden dan het klassieke recept. Zo zijn er recepten met zoete vullingen als kiwi-citroen, banaan-limoen, vijgen- vanille en hartige recepten als roodlof en geitenkaas, asperges en roomkaas, wortel en spek. Bij de hartige recepten wordt de brosse korst afgewisseld met focaccia - of pizzadeeg. Het boek begint met enkele tips over het benodigde keukengerei, de ingrediënten en benodigde technieken.
zoet & hartig
De Tarte Tatin komt oorspronkelijk uit Sologne. Hij ontstond door de onoplettendheid van een van de zusters Tatin. Nu is de taart een klassiek dessert in ontelbare Franse restaurants. De klassieke Tarte Tatin bestaat uit een brosse korst, appel en gouden karamel. In het kookboek Tartes Tatin legt auteur Bérengère Abraham in eenvoudige stappen uit hoe het klassieke Franse dessert gemaakt wordt.
Het kookboek Tartes Tatin heeft meer te bieden dan het klassieke recept. Zo zijn er recepten met zoete vullingen als kiwi-citroen, banaan-limoen, vijgen- vanille en hartige recepten als roodlof en geitenkaas, asperges en roomkaas, wortel en spek. Bij de hartige recepten wordt de brosse korst afgewisseld met focaccia - of pizzadeeg. Het boek begint met enkele tips over het benodigde keukengerei, de ingrediënten en benodigde technieken.
Aantal pagina's | 62 |
---|---|
Merk | Good Cook |
Artikelnummer | 9789461430601 |
EAN | 9789461430601 |
ISBN | 9789461430601 |
Taal | Nederlands |
Thema | bakken |
Uitgever | Good Cook |
Uitvoering | hardcover |
Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.
- Kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar tot 18:00 via 035 623 66 26 en klantenservice@kookwinkel.nl.
- Onze kookwinkels
Kom ook eens langs en laat u inspireren en adviseren in één van onze kookwinkels.
