Tartes Tatin

Waardering:
100% of 100
geen
zoet & hartig

De Tarte Tatin komt oorspronkelijk uit Sologne. Hij ontstond door de onoplettendheid van een van de zusters Tatin. Nu is de taart een klassiek dessert in ontelbare Franse restaurants. De klassieke Tarte Tatin bestaat uit een brosse korst, appel en gouden karamel. In het kookboek Tartes Tatin legt auteur Bérengère Abraham in eenvoudige stappen uit hoe het klassieke Franse dessert gemaakt wordt.

Het kookboek Tartes Tatin heeft meer te bieden dan het klassieke recept. Zo zijn er recepten met zoete vullingen als kiwi-citroen, banaan-limoen, vijgen- vanille en hartige recepten als roodlof en geitenkaas, asperges en roomkaas, wortel en spek. Bij de hartige recepten wordt de brosse korst afgewisseld met focaccia - of pizzadeeg. Het boek begint met enkele tips over het benodigde keukengerei, de ingrediënten en benodigde technieken.
Normale prijs € 9,95 Speciale prijs € 5,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
zoet & hartig

De Tarte Tatin komt oorspronkelijk uit Sologne. Hij ontstond door de onoplettendheid van een van de zusters Tatin. Nu is de taart een klassiek dessert in ontelbare Franse restaurants. De klassieke Tarte Tatin bestaat uit een brosse korst, appel en gouden karamel. In het kookboek Tartes Tatin legt auteur Bérengère Abraham in eenvoudige stappen uit hoe het klassieke Franse dessert gemaakt wordt.

Het kookboek Tartes Tatin heeft meer te bieden dan het klassieke recept. Zo zijn er recepten met zoete vullingen als kiwi-citroen, banaan-limoen, vijgen- vanille en hartige recepten als roodlof en geitenkaas, asperges en roomkaas, wortel en spek. Bij de hartige recepten wordt de brosse korst afgewisseld met focaccia - of pizzadeeg. Het boek begint met enkele tips over het benodigde keukengerei, de ingrediënten en benodigde technieken.

zoet & hartig

De Tarte Tatin komt oorspronkelijk uit Sologne. Hij ontstond door de onoplettendheid van een van de zusters Tatin. Nu is de taart een klassiek dessert in ontelbare Franse restaurants. De klassieke Tarte Tatin bestaat uit een brosse korst, appel en gouden karamel. In het kookboek Tartes Tatin legt auteur Bérengère Abraham in eenvoudige stappen uit hoe het klassieke Franse dessert gemaakt wordt.

Het kookboek Tartes Tatin heeft meer te bieden dan het klassieke recept. Zo zijn er recepten met zoete vullingen als kiwi-citroen, banaan-limoen, vijgen- vanille en hartige recepten als roodlof en geitenkaas, asperges en roomkaas, wortel en spek. Bij de hartige recepten wordt de brosse korst afgewisseld met focaccia - of pizzadeeg. Het boek begint met enkele tips over het benodigde keukengerei, de ingrediënten en benodigde technieken.

Meer informatie
Aantal pagina's 62
Merk Good Cook
Artikelnummer 9789461430601
Auteur Bérengére Abraham
ISBN 9789461430601
Taal Nederlands
Thema bakken
Uitgever Good Cook
Uitvoering hardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice