Technieken en recepten voor het roken

Roken is leuk .... op de barbecue welteverstaan!

Het maakt niet uit of u een enorme luxe smoker of een doodgewone kogelbarbecue heeft - als u de 25 onmisbare rooktechnieken kent, kunt u altijd genieten van heerlijke zelfgerookte ribs, zalm en kip. En waar vindt u die technieken? Hier, in dit boek. Met deze technieken en de 25 bijbehorende recepten bent u niet alleen een 'smoker' maar vooral 'hot'!

Ardie A. Davis, ook bekend als Remus Powers, is een bekend jurylid in het barbecuecircuit, en oprichter van de Greasehouse University. Daarnaast is hij oprichter van de 'American Royal International BBQ Sauce, Rub & Baste'-wedstrijd, en schreef hij elf boeken over grillen en roken.

€ 14,99
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. V.a. €50,-. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

Roken is leuk .... op de barbecue welteverstaan!

Het maakt niet uit of u een enorme luxe smoker of een doodgewone kogelbarbecue heeft - als u de 25 onmisbare rooktechnieken kent, kunt u altijd genieten van heerlijke zelfgerookte ribs, zalm en kip. En waar vindt u die technieken? Hier, in dit boek. Met deze technieken en de 25 bijbehorende recepten bent u niet alleen een 'smoker' maar vooral 'hot'!

Ardie A. Davis, ook bekend als Remus Powers, is een bekend jurylid in het barbecuecircuit, en oprichter van de Greasehouse University. Daarnaast is hij oprichter van de 'American Royal International BBQ Sauce, Rub & Baste'-wedstrijd, en schreef hij elf boeken over grillen en roken.

Roken is leuk .... op de barbecue welteverstaan!

Het maakt niet uit of u een enorme luxe smoker of een doodgewone kogelbarbecue heeft - als u de 25 onmisbare rooktechnieken kent, kunt u altijd genieten van heerlijke zelfgerookte ribs, zalm en kip. En waar vindt u die technieken? Hier, in dit boek. Met deze technieken en de 25 bijbehorende recepten bent u niet alleen een 'smoker' maar vooral 'hot'!

Ardie A. Davis, ook bekend als Remus Powers, is een bekend jurylid in het barbecuecircuit, en oprichter van de Greasehouse University. Daarnaast is hij oprichter van de 'American Royal International BBQ Sauce, Rub & Baste'-wedstrijd, en schreef hij elf boeken over grillen en roken.

Meer informatie
Aantal pagina's128
MerkVeltman
Artikelnummer9789048316502
EAN9789048316502
ISBN9789048316502
TaalNederlands
UitgeverVeltman
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice